Zapiekane ziemnaki z serem i masłem przepis – Zobacz na przepisy.pl pixel

Zapiekane ziemnaki z serem i masłem

Autor: igor200 igor200

ratingratingratingratingrating

Oceń pierwszy

heart
6 os.
cookedstopień trudności

średnie

czas przygotowania
30 min.
ilość porcji
1 os.
Drukuj

1 osoba wydrukowała

Pobierz pdf

4 osoby zapisały

Udostępnij

Składniki

2 sztuki

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Najpiwerw należy nastawić piekarnik do 250stopni celciusza.Potem należy zrobić nacięcia w ziemniakach.Wsadzić pomiędzy nacięcia wsadzić ser i masło i tak na zmianę.Posypać czerwoną papryką mieloną. ŻYCZĘ SMACZNEGO

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Zapiekane ziemnaki z serem i masłem - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Zapiekane ziemnaki z serem i masłem - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Zapiekane ziemnaki z serem i masłem - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Zapiekane ziemnaki z serem i masłem - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Zapiekane ziemnaki z serem i masłem - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Zapiekane ziemnaki z serem i masłem - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Zapiekane ziemnaki z serem i masłem - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
  • Zapiekane ziemnaki z serem i masłem - zdjęcie użytkownika - zaślepka
>
<
2 osoby oglądają przepis:
Sos do kebaba, pikantny
czas przygotowania
15 min.
stopień trudności

łatwe

Dzisiaj zabieramy się za grillowanie najszlachetniejszych kawałków wołowiny – steków. Jak je przygotować, jak sprawdzić stopień wysmażenia i czym się różni t-bone od rostbefu – o tym przeczytacie w moim nowym wpisie. Po pierwsze – steki grillujemy na dobrze rozgrzanym grillu, bez przykrycia. Wysoka temperatura sprawia, że białko na powierzchni mięsa szybko się ścina i zabezpiecza stek przed utratą soków.

Czytaj więcej

W sezonie na świeże warzywa zastanawiacie się, jak przygotować białe szparagi, żeby cieszyć się ich wykwintnym smakiem i luksusowym charakterem? Sprawdźcie, jak przyrządzić białe szparagi, żeby rozpływały się w ustach.

Czytaj więcej