
Składniki
1 kilogram
2 łyżeczki
1 sztuka
8 sztuk
6 łyżek
1 łyżeczka
2 łyżeczki
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Żeberka pokroić na kawałki, po 1 kostce. Wsadzić do garnka
Krok 2
Przygotować sos, dodać do niego ketchup i wszystkie przyprawy. Dokładnie wymieszać i zalać miksturą żeberka. Wstawić na średni płomień na 1,5 h
Krok 3
Podawać z ryżem i surówką z białej kapusty na occie ryżowym
Przepisy w Waszym wykonaniu

łatwe
Sos do pieczeni jasny Knorr
Więcej przepisów z użyciem tego produktuRobienie przetworów jest najprostszym i zdecydowanie najsmaczniejszym sposobem na to, by zachować smaki wiosny, lata i jesieni na dłużej. Można robić setki zdjęć krajobrazów, by cieszyć nimi oko w sezonie zimowym, ale to smaczny posiłek pozwoli w pełni poczuć atmosferę cieplejszych miesięcy.
Czytaj więcejCukinia to pyszne warzywo, które zyskało swą popularność ze względu na dostępność i łatwość wykorzystania w kuchni. I choć sezon na cukinie zaczyna się w sierpniu i trwa do końca lata, to jej smakiem możecie delektować się cały rok.
Czytaj więcej