Żeberka WUXI my Way przepis – Zobacz na przepisy.pl pixel

Żeberka WUXI my Way

Autor: Krzysztof Miasojed

ratingratingratingratingrating

Oceń pierwszy

heart
2 os.
cookedstopień trudności

łatwe

czas przygotowania
90 min.
ilość porcji
1 os.
Drukuj

3 osoby wydrukowały

Pobierz pdf

9 osób zapisało

Udostępnij

Składniki

1 kilogram

2 łyżeczki

1 sztuka

8 sztuk

6 łyżek

1 łyżeczka

2 łyżeczki

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Żeberka pokroić na kawałki, po 1 kostce. Wsadzić do garnka

Krok 2

Przygotować sos, dodać do niego ketchup i wszystkie przyprawy. Dokładnie wymieszać i zalać miksturą żeberka. Wstawić na średni płomień na 1,5 h

Krok 3

Podawać z ryżem i surówką z białej kapusty na occie ryżowym

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Żeberka WUXI my Way - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Żeberka WUXI my Way - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Żeberka WUXI my Way - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Żeberka WUXI my Way - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Żeberka WUXI my Way - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Żeberka WUXI my Way - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Żeberka WUXI my Way - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
  • Żeberka WUXI my Way - zdjęcie użytkownika - zaślepka
>
<
2 osoby oglądają przepis:
Pomidory z mozzarellą
czas przygotowania
15 min.
stopień trudności

łatwe

Robienie przetworów jest najprostszym i zdecydowanie najsmaczniejszym sposobem na to, by zachować smaki wiosny, lata i jesieni na dłużej. Można robić setki zdjęć krajobrazów, by cieszyć nimi oko w sezonie zimowym, ale to smaczny posiłek pozwoli w pełni poczuć atmosferę cieplejszych miesięcy.

Czytaj więcej

Cukinia to pyszne warzywo, które zyskało swą popularność ze względu na dostępność i łatwość wykorzystania w kuchni. I choć sezon na cukinie zaczyna się w sierpniu i trwa do końca lata, to jej smakiem możecie delektować się cały rok.

Czytaj więcej