Żeberka WUXI my Way przepis – Zobacz na przepisy.pl pixel

Żeberka WUXI my Way

Autor: Krzysztof Miasojed

ratingratingratingratingrating

Oceń pierwszy

heart
2 os.
cookedstopień trudności

łatwe

czas przygotowania
90 min.
ilość porcji
1 os.
Drukuj

3 osoby wydrukowały

Pobierz pdf

9 osób zapisało

Udostępnij

Składniki

1 kilogram

2 łyżeczki

1 sztuka

8 sztuk

6 łyżek

1 łyżeczka

2 łyżeczki

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Żeberka pokroić na kawałki, po 1 kostce. Wsadzić do garnka

Krok 2

Przygotować sos, dodać do niego ketchup i wszystkie przyprawy. Dokładnie wymieszać i zalać miksturą żeberka. Wstawić na średni płomień na 1,5 h

Krok 3

Podawać z ryżem i surówką z białej kapusty na occie ryżowym

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Żeberka WUXI my Way - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Żeberka WUXI my Way - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Żeberka WUXI my Way - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Żeberka WUXI my Way - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Żeberka WUXI my Way - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Żeberka WUXI my Way - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Żeberka WUXI my Way - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
  • Żeberka WUXI my Way - zdjęcie użytkownika - zaślepka
>
<
Najnowsze artykuły

Marynowanie maślaków to doskonała metoda na zrobienie przetworów z leśnych zdobyczy. Grzybki w tej formie zyskują nowe oblicze, wyrazisty smak i niepowtarzalny aromat. Warto więc przygotować je, schować do spiżarni i wyjąć, gdy najdzie Was ochota lub pojawią się niespodziewani goście. Jak zamarynować maślaki? Czy to trudny i długi proces? Przychodzimy z pomocą i odpowiedziami. Zapraszamy!

Czytaj więcej

Kanie to grzyby słynące ze swojego charakterystycznego kapelusza i delikatnego smaku, który urozmaica wiele potraw. Wykorzystujemy je do przyrządzenia farszu na pierogi, a także traktujemy te leśne przysmaki jako zamiennik mięsa.

Czytaj więcej