Składniki
500 gramów
1 sztuka
1 sztuka
1 sztuka
1 łyżeczka
1 łyżka
5 łyżek
1 sztuka
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Posiekaną kapustę łączymy z posiekanym koperkiem, posiekaną dymką i startym na tarce jabłkiem wymieszanym z sokiem cytrynowym.
Krok 2
Następnie dodajemy oliwę i cukier oraz wykruszamy kosteczkę.
Krok 3
Surówkę odstawiamy na godzinę by smaki się połączyły.
Przepisy w Waszym wykonaniu
1 osoba ogląda przepis: 
Sałatka ziemniaczana z szynką i papryką
30 min.
łatwe
Przyprawa w Mini kostkach Pietruszka Knorr
Więcej przepisów z użyciem tego produktuNa zakończenie serii postów dyniowych chciałbym wspomnieć o jej zastosowaniu w świecie słodkości. Dynię z powodzeniem wykorzystuję w różnego rodzaju wypiekach. Dodatek dyni sprawia, że ciasto staje się wilgotne.
Czytaj więcejPrzekąski, malutkie dania na jeden kęs, podajemy na początku uroczystego obiadu lub przyjęcia. Mają pobudzić apetyt, zaintrygować, zachęcić do kolejnych dań.
Czytaj więcej