
Składniki
500 gramów
1 sztuka
1 sztuka
1 sztuka
1 łyżeczka
1 łyżka
5 łyżek
1 sztuka
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Posiekaną kapustę łączymy z posiekanym koperkiem, posiekaną dymką i startym na tarce jabłkiem wymieszanym z sokiem cytrynowym.
Krok 2
Następnie dodajemy oliwę i cukier oraz wykruszamy kosteczkę.
Krok 3
Surówkę odstawiamy na godzinę by smaki się połączyły.
Przepisy w Waszym wykonaniu
1 osoba ogląda przepis: 
Rajska sałatka z tuńczykiem i oliwkami
30 min.
łatwe
Przyprawa w Mini kostkach Pietruszka Knorr
Więcej przepisów z użyciem tego produktuSłodkie i soczyste owoce, które mogą być składnikiem deserów, ale również wytrawnych dań czy szybkich sałatek. Co zrobić z malin? – zainspiruj się naszymi propozycjami.
Czytaj więcejKrólowie letnich przetworów. W wielu domach ogórkowe patenty są przekazywane z pokolenia na pokolenie. Chętnie podzielimy się naszym przepisem na to, jak zrobić ogórki małosolne.
Czytaj więcej