
Składniki
null
4 łyżki
0.5 sztuki
1 sztuka
0.5 sztuki
1 sztuka
2 łyżki
1 sztuka
1 sztuka
0.5 pęczka
40 dekagramów
1 łyżka
1 sztuka
Przygotowanie krok po kroku
Krok 3
Sos sałatkowy francuski winegret Knorr połącz z musztardą, posiekanym rozmarynem i oliwą.
Krok 1
Wątróbkę oczyść, obtocz w mące i usmaż na oleju.
Krok 2
Z grejpfruta i pomarańczy wyciąć cząstki. Jabłko pokroić na plasterki, pokropić sokiem z cytryny.
Krok 4
Sałatę porwij na małe kawałki i wraz rukolą ułożyć w misce.
Krok 5
Dodać owoce i wątróbkę, polać sosem musztardowym. Delikatnie wymieszać. Podawać z bagietką.
Przepisy w Waszym wykonaniu

średnie
Sos sałatkowy francuski Knorr
Więcej przepisów z użyciem tego produktuPlanujecie danie z gotowanej dyni i zastanawiacie się, jak ugotować dynię, żeby smakowała wybornie? Sprawdźcie, jak gotować dynię, żeby zachować jej smak, kolor i zapach.
Czytaj więcejJak uprażyć orzechy? Do tej czynności przydadzą się patelnia albo piekarnik. Jak uprażyć orzechy włoskie, a jak zabrać się za laskowe lub fistaszki? Wszystkiego dowiesz się z naszego krótkiego poradnika dotyczącego prażenia orzechów.
Czytaj więcej