Zimowe chrupiące tosty przepis – Zobacz na przepisy.pl pixel

Zimowe chrupiące tosty

Autor: bernika bernika

ratingratingratingratingrating

Oceń pierwszy

4 os.
stopień trudności

łatwe

czas przygotowania
30 min.
ilość porcji
3 os.
Drukuj

0 osób wydrukowało

Pobierz pdf

3 osoby zapisały

Udostępnij

Składniki

6 sztuk

6 sztuk

6 łyżeczek

6 sztuk

2 sztuki

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Na każdą kromek chleba położyć plaster sera, posypać mini kosteczką czosnkową, Całość zawinąć w plaster szynki.

Krok 2

Piekarnik nagrzać do 180st. Tosty włożyć do piekarnika i piec do stopienia się sera i zrumienienia szynki. Gotowe polać keczupem.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Zimowe chrupiące tosty - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Zimowe chrupiące tosty - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Zimowe chrupiące tosty - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Zimowe chrupiące tosty - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Zimowe chrupiące tosty - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Zimowe chrupiące tosty - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Zimowe chrupiące tosty - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
  • Zimowe chrupiące tosty - zdjęcie użytkownika - zaślepka
>
<
1 osoba ogląda przepis:
Zapiekanka z brokułami
czas przygotowania
- min.
stopień trudności

łatwe

Trudno wyobrazić sobie ciepłe miesiące bez soczystych owoców. Co zrobić z truskawek, które najsmaczniejsze są na przełomie wiosny i lata? Przygotowaliśmy dla Ciebie 6 inspiracji, nie tylko na wypieki.

Czytaj więcej

Botwinka, czyli smaczna zupa, której oryginalnego smaku dodają wczesne buraki, to jedno z popularniejszych dań w sezonie wiosenno-letnim. Jest delikatna, ale jednocześnie charakterystyczna. Jak ugotować botwinkę? – przeczytasz w poradniku.

Czytaj więcej