Zimowe chrupiące tosty przepis – Zobacz na przepisy.pl pixel

Zimowe chrupiące tosty

Autor: bernika bernika

ratingratingratingratingrating

Oceń pierwszy

heart
4 os.
cookedstopień trudności

łatwe

czas przygotowania
30 min.
ilość porcji
3 os.
Drukuj

0 osób wydrukowało

Pobierz pdf

5 osób zapisało

Udostępnij

Składniki

6 sztuk

2 sztuki

6 sztuk

6 łyżeczek

6 sztuk

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Na każdą kromek chleba położyć plaster sera, posypać mini kosteczką czosnkową, Całość zawinąć w plaster szynki.

Krok 2

Piekarnik nagrzać do 180st. Tosty włożyć do piekarnika i piec do stopienia się sera i zrumienienia szynki. Gotowe polać keczupem.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Zimowe chrupiące tosty - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Zimowe chrupiące tosty - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Zimowe chrupiące tosty - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Zimowe chrupiące tosty - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Zimowe chrupiące tosty - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Zimowe chrupiące tosty - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Zimowe chrupiące tosty - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
  • Zimowe chrupiące tosty - zdjęcie użytkownika - zaślepka
>
<
Najnowsze artykuły

Marynowanie maślaków to doskonała metoda na zrobienie przetworów z leśnych zdobyczy. Grzybki w tej formie zyskują nowe oblicze, wyrazisty smak i niepowtarzalny aromat. Warto więc przygotować je, schować do spiżarni i wyjąć, gdy najdzie Was ochota lub pojawią się niespodziewani goście. Jak zamarynować maślaki? Czy to trudny i długi proces? Przychodzimy z pomocą i odpowiedziami. Zapraszamy!

Czytaj więcej

Kanie to grzyby słynące ze swojego charakterystycznego kapelusza i delikatnego smaku, który urozmaica wiele potraw. Wykorzystujemy je do przyrządzenia farszu na pierogi, a także traktujemy te leśne przysmaki jako zamiennik mięsa.

Czytaj więcej