Zupa-krem fasolkowo-groszkowa

Autor: magnolia0joaska

ratingratingratingratingrating

Oceń pierwszy

6 os.
stopień trudności

łatwe

czas przygotowania
15 min.
ilość porcji
4 os.
Drukuj

2 osoby wydrukowały

Pobierz pdf

0 osób zapisało

Udostępnij

Składniki

70 gramów

1 sztuka

10 gramów

70 gramów

130 gramów

20 gramów

1 litr

1.5 łyżeczki

100 gramów

1 sztuka

1.5 łyżeczki

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Cebulę i czosnek posiekać - poddusić na oliwie.

Krok 2

Dodać pozostałe składniki (oprócz śmietany). Gotować 15min. w temperaturze 90C.

Krok 3

Dodać śmietanę, zmiksować i zagotować. Podawać z grzankami. Smacznego!

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Zupa-krem fasolkowo-groszkowa - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Zupa-krem fasolkowo-groszkowa - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Zupa-krem fasolkowo-groszkowa - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Zupa-krem fasolkowo-groszkowa - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Zupa-krem fasolkowo-groszkowa - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Zupa-krem fasolkowo-groszkowa - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Zupa-krem fasolkowo-groszkowa - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
>
<
1 osoba ogląda przepis:
Wodzionka
czas przygotowania
15 min.
stopień trudności

łatwe

Czy wiesz, że włoska nazwa „zucchini” oznacza małą dynię? Podobnie jak jej duża odmiana, jest bardzo uniwersalnym warzywem. Co zrobić z cukinii w roli głównej?

Czytaj więcej

Słodkie i soczyste owoce, które mogą być składnikiem deserów, ale również wytrawnych dań czy szybkich sałatek. Co zrobić z malin? – zainspiruj się naszymi propozycjami.

Czytaj więcej