Zupa po hiszpańsku na ostro przepis – Zobacz na przepisy.pl pixel

Zupa po hiszpańsku na ostro

Autor: pasibrzuch

ratingratingratingratingrating

Oceń pierwszy

heart
3 os.
cookedstopień trudności

łatwe

czas przygotowania
60 min.
ilość porcji
2 os.
Drukuj

0 osób wydrukowało

Pobierz pdf

4 osoby zapisały

Udostępnij

Składniki

4 sztuki

30 dekagramów

1 szczypta

10 łyżek

15 dekagramów

10 dekagramów

20 dekagramów

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Chleb pokrój w kostkę i zarumień w piekarniku.

Krok 2

Na patelnię wlej oliwę, wrzuć czosnek i jak zacznie się złocić, przełóż do garnka.

Krok 3

Dodaj pokrojoną drobno kiełbasę oraz paprykę. Podgrzewaj przez 2 minuty, po czym dodaj pomidory i smaż 5 minut.

Krok 4

Wlej 2 litry wrzątku i dodaj chleb. Gotuj przez godzinę. Dopraw.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Zupa po hiszpańsku na ostro - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Zupa po hiszpańsku na ostro - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Zupa po hiszpańsku na ostro - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Zupa po hiszpańsku na ostro - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Zupa po hiszpańsku na ostro - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Zupa po hiszpańsku na ostro - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Zupa po hiszpańsku na ostro - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
  • Zupa po hiszpańsku na ostro - zdjęcie użytkownika - zaślepka
>
<
Najnowsze artykuły

Robienie przetworów jest najprostszym i zdecydowanie najsmaczniejszym sposobem na to, by zachować smaki wiosny, lata i jesieni na dłużej. Można robić setki zdjęć krajobrazów, by cieszyć nimi oko w sezonie zimowym, ale to smaczny posiłek pozwoli w pełni poczuć atmosferę cieplejszych miesięcy.

Czytaj więcej

Cukinia to pyszne warzywo, które zyskało swą popularność ze względu na dostępność i łatwość wykorzystania w kuchni. I choć sezon na cukinie zaczyna się w sierpniu i trwa do końca lata, to jej smakiem możecie delektować się cały rok.

Czytaj więcej