Zupa serowa z świderkami przepis – Zobacz na przepisy.pl pixel

Zupa serowa z świderkami

Autor: garlic

ratingratingratingratingrating

Oceń pierwszy

7 os.
cookedstopień trudności

łatwe

czas przygotowania
60 min.
ilość porcji
4 os.
Drukuj

4 osoby wydrukowały

Pobierz pdf

4 osoby zapisały

Udostępnij

Składniki

2 sztuki

1 sztuka

3 łyżki

2 łyżki

1 sztuka

1 pęczek

0.5 opakowania

null

200 gramów

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Umytego pora oraz marchewki pokrój w plastry. i ugotuj w wywarze z kostki rosołowej (ok. 1.5 litra) 20 minut.

Krok 3

W szklance ciepłej wody rozpuść serki topione, dodaj mąkę i śmietanę, wymieszaj.

Krok 4

Wlej do wrzącego wywaru i chwilę gotuj, cały czas mieszając. Dopraw pieprzem .

Krok 5

Do zupy dodaj ugotowany oddzielnie makaron i obficie posyp posiekanym koperkiem.

Krok 2

Zagotuj 1,5 litra wody, dodaj marchewkę i Bulion na włoszczyźnie Knorr. Ugotuj na półmiękko. Dodaj pora i gotuj jeszcze kilka minut.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Zupa serowa z świderkami - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Zupa serowa z świderkami - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Zupa serowa z świderkami - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Zupa serowa z świderkami - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Zupa serowa z świderkami - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Zupa serowa z świderkami - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Zupa serowa z świderkami - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
  • Zupa serowa z świderkami - zdjęcie użytkownika - zaślepka
>
<
5 osób ogląda przepis:
Kiszona papryka chili
czas przygotowania
20 min.
stopień trudności

łatwe

Przygotowywanie posiłków przy użyciu pary wodnej to przepis na posiłek idealny. Soczyste mięsa i chrupiące warzywa z pełnią właściwości odżywczych, ale bez zbędnego tłuszczu – to możliwe! I niezwykle proste w wykonaniu. Duże kulinarne doświadczenie nie jest wymagane!

Czytaj więcej

Bananowiec to najprostsze ciasto świata! Przygotowanie tego wypieku jest niezwykle szybkie, a efekty zawsze zachwycają. Próbowaliście kiedyś bananowca? Jeżeli nie, to najwyższa pora, by to zmienić! Chcecie poznać sprawdzony przepis, z pomocą którego przygotujecie ten wypiek?

Czytaj więcej