
Składniki
1 sztuka
8 sztuk
1 łyżeczka
4 sztuki
100 gramów
2 opakowania
1 opakowanie
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Paski bekonu zarumień na patelni. Koktajlowe pomidory pokrój na ćwiartki, cebule na plasterki.
Krok 2
Orzeszki zrumień na patelni bez tłuszczu.
Krok 3
Kruche babeczki napełnij pasztetem, udekoruj bekonem, pomidorami, cebulą. Posyp bazylią i orzeszkami.
Przepisy w Waszym wykonaniu

średnie
Robienie przetworów jest najprostszym i zdecydowanie najsmaczniejszym sposobem na to, by zachować smaki wiosny, lata i jesieni na dłużej. Można robić setki zdjęć krajobrazów, by cieszyć nimi oko w sezonie zimowym, ale to smaczny posiłek pozwoli w pełni poczuć atmosferę cieplejszych miesięcy.
Czytaj więcejCukinia to pyszne warzywo, które zyskało swą popularność ze względu na dostępność i łatwość wykorzystania w kuchni. I choć sezon na cukinie zaczyna się w sierpniu i trwa do końca lata, to jej smakiem możecie delektować się cały rok.
Czytaj więcej