Boczniaki z sosem sojowym - smażone: przepis | Przepisy.pl pixel

Boczniaki z sosem sojowym

Autor: przepisy.pl

ratingratingratingratingrating

8

2 os.
cookedstopień trudności

łatwe

czas przygotowania
15 min.
ilość porcji
4 os.
Drukuj

26 osób wydrukowało

Pobierz pdf

41 osób zapisało

Udostępnij

Składniki

400 gramów

2 łyżki

1.5 łyżeczki

1 łyżka

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Pokrój boczniaki na małe kawałeczki.

Krok 2

Na patelni rozgrzej olej i podsmaż grzyby kilka minut cały czas mieszając.

Krok 3

Pod koniec smażenia dodaj sos sojowy oraz kmin i dobrze, ale delikatnie wymieszaj.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Boczniaki z sosem sojowym - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Boczniaki z sosem sojowym - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Boczniaki z sosem sojowym - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Boczniaki z sosem sojowym - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Boczniaki z sosem sojowym - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Boczniaki z sosem sojowym - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Boczniaki z sosem sojowym - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
  • Boczniaki z sosem sojowym - zdjęcie użytkownika - zaślepka
>
<
7 osób ogląda przepis:
Chałka z kruszonką
czas przygotowania
15 min.
stopień trudności

łatwe

Nie trzeba już iść do restauracji, by spróbować orientalnych przysmaków. We własnej kuchni połączymy smażony ryż tylko z ulubionymi dodatkami – bez kompromisów! Wersja mięsna czy wegetariańska? Egzotyczne składniki czy produkty z własnego ogródka? Wybór należy wyłącznie do nas!

Czytaj więcej

Łagodny smak i delikatna konsystencja dorsza sprawiają, że danie to możemy przyrządzić na wiele sposobów. Samo pieczenie w większości przypadków wygląda jednak podobnie. Najważniejsze to nie wysuszyć ryby – oto jak to zrobić!

Czytaj więcej