Boczniaki z sosem sojowym

Autor: przepisy.pl

ratingratingratingratingrating

3

1 os.
stopień trudności

łatwe

czas przygotowania
15 min.
ilość porcji
4 os.
Drukuj

15 osób wydrukowało

Pobierz pdf

19 osób zapisało

Udostępnij

Składniki

400 gramów

2 łyżki

1.5 łyżeczki

1 łyżka

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Pokrój boczniaki na małe kawałeczki.

Krok 2

Na patelni rozgrzej olej i podsmaż grzyby kilka minut cały czas mieszając.

Krok 3

Pod koniec smażenia dodaj sos sojowy oraz kmin i dobrze, ale delikatnie wymieszaj.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Boczniaki z sosem sojowym - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Boczniaki z sosem sojowym - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Boczniaki z sosem sojowym - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Boczniaki z sosem sojowym - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Boczniaki z sosem sojowym - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Boczniaki z sosem sojowym - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Boczniaki z sosem sojowym - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
>
<

Czy wiesz, że włoska nazwa „zucchini” oznacza małą dynię? Podobnie jak jej duża odmiana, jest bardzo uniwersalnym warzywem. Co zrobić z cukinii w roli głównej?

Czytaj więcej

Słodkie i soczyste owoce, które mogą być składnikiem deserów, ale również wytrawnych dań czy szybkich sałatek. Co zrobić z malin? – zainspiruj się naszymi propozycjami.

Czytaj więcej