Składniki
400 gramów
2 łyżki
1.5 łyżeczki
1 łyżka
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Pokrój boczniaki na małe kawałeczki.
Krok 2
Na patelni rozgrzej olej i podsmaż grzyby kilka minut cały czas mieszając.
Krok 3
Pod koniec smażenia dodaj sos sojowy oraz kmin i dobrze, ale delikatnie wymieszaj.
Przepisy w Waszym wykonaniu
8 osób ogląda przepis: 
Sałatka z ryżem
25 min.
łatwe
Kontynuując serię blogową o szybkich daniach, dziś chciałbym poruszyć temat sałatek. To także bardzo dobre rozwiązanie, gdy czasu jest mało. Gdy mam upieczoną lub usmażoną pierś kurczaka albo po prostu to, co zostało z niedzielnego pieczonego kurczaka zazwyczaj decyduję się na...
Czytaj więcejCiągłe życie w pośpiechu sprawia, że nie masz na nic czasu? Lubisz gotować, ale zbyt długotrwałe i pracochłonne przyrządzanie potraw gasi cały Twój zapał? Najwyższy czas to zmienić.
Czytaj więcej