
Składniki
400 gramów
2 łyżki
1.5 łyżeczki
1 łyżka
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Pokrój boczniaki na małe kawałeczki.
Krok 2
Na patelni rozgrzej olej i podsmaż grzyby kilka minut cały czas mieszając.
Krok 3
Pod koniec smażenia dodaj sos sojowy oraz kmin i dobrze, ale delikatnie wymieszaj.
Przepisy w Waszym wykonaniu

łatwe
Nie trzeba już iść do restauracji, by spróbować orientalnych przysmaków. We własnej kuchni połączymy smażony ryż tylko z ulubionymi dodatkami – bez kompromisów! Wersja mięsna czy wegetariańska? Egzotyczne składniki czy produkty z własnego ogródka? Wybór należy wyłącznie do nas!
Czytaj więcejŁagodny smak i delikatna konsystencja dorsza sprawiają, że danie to możemy przyrządzić na wiele sposobów. Samo pieczenie w większości przypadków wygląda jednak podobnie. Najważniejsze to nie wysuszyć ryby – oto jak to zrobić!
Czytaj więcej