
Składniki
400 gramów
2 łyżki
1.5 łyżeczki
1 łyżka
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Pokrój boczniaki na małe kawałeczki.
Krok 2
Na patelni rozgrzej olej i podsmaż grzyby kilka minut cały czas mieszając.
Krok 3
Pod koniec smażenia dodaj sos sojowy oraz kmin i dobrze, ale delikatnie wymieszaj.
Przepisy w Waszym wykonaniu

łatwe
Dzisiaj zabieramy się za grillowanie najszlachetniejszych kawałków wołowiny – steków. Jak je przygotować, jak sprawdzić stopień wysmażenia i czym się różni t-bone od rostbefu – o tym przeczytacie w moim nowym wpisie. Po pierwsze – steki grillujemy na dobrze rozgrzanym grillu, bez przykrycia. Wysoka temperatura sprawia, że białko na powierzchni mięsa szybko się ścina i zabezpiecza stek przed utratą soków.
Czytaj więcejW sezonie na świeże warzywa zastanawiacie się, jak przygotować białe szparagi, żeby cieszyć się ich wykwintnym smakiem i luksusowym charakterem? Sprawdźcie, jak przyrządzić białe szparagi, żeby rozpływały się w ustach.
Czytaj więcej