Boczniaki z sosem sojowym

Autor: przepisy.pl

ratingratingratingratingrating

3

1 os.
stopień trudności

łatwe

czas przygotowania
15 min.
ilość porcji
4 os.
Drukuj

15 osób wydrukowało

Pobierz pdf

19 osób zapisało

Udostępnij

Składniki

400 gramów

1 łyżka

2 łyżki

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Pokrój boczniaki na małe kawałeczki.

Krok 2

Na patelni rozgrzej olej i podsmaż grzyby kilka minut cały czas mieszając.

Krok 3

Pod koniec smażenia dodaj sos sojowy oraz kmin i dobrze, ale delikatnie wymieszaj.

0

Opinie o przepisie

Kmin rzymski z Indii mielony Knorr

Więcej przepisów z użyciem tego produktu
Kmin rzymski z Indii mielony Knorr

Prosta sprawa, która mimo wszystko wymaga wprawy i znajomości kilku trików. Zróbcie miejsce na kuchennych blatach, ponieważ dziś placki rodem z Meksyku będą ukoronowaniem posiłku.

Czytaj więcej

Blanszowanie warzyw to sposób ich obróbki termicznej, polegający na krótkim sparzeniu wodą, a następnie intensywnym schłodzeniu. Jak je właściwie wykonać i kiedy?

Czytaj więcej