Bośniacka szynka z rusztu przepis – Zobacz na przepisy.pl pixel

Bośniacka szynka z rusztu

Autor: pasibrzuch

ratingratingratingratingrating

Oceń pierwszy

3 os.
stopień trudności

łatwe

czas przygotowania
45 min.
ilość porcji
4 os.
Drukuj

2 osoby wydrukowały

Pobierz pdf

5 osób zapisało

Udostępnij

Składniki

2 sztuki

1 szczypta

1 szczypta

700 gramów

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Szynkę pokrój na grube plastry. Następnie natnij ją wzdłuż i ubij tłuczkiem.

Krok 2

Upiecz na rozgrzanym ruszcie.

Krok 3

Cebulę posiekaj i ułóż z mięsem na półmisku. Oprósz solą i pieprzem.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Bośniacka szynka z rusztu - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Bośniacka szynka z rusztu - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Bośniacka szynka z rusztu - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Bośniacka szynka z rusztu - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Bośniacka szynka z rusztu - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Bośniacka szynka z rusztu - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Bośniacka szynka z rusztu - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
  • Bośniacka szynka z rusztu - zdjęcie użytkownika - zaślepka
>
<
48 osób ogląda przepis:
Gulasz wołowy
czas przygotowania
40 min.
stopień trudności

łatwe

Kontynuując serię blogową o szybkich daniach, dziś chciałbym poruszyć temat sałatek. To także bardzo dobre rozwiązanie, gdy czasu jest mało. Gdy mam upieczoną lub usmażoną pierś kurczaka albo po prostu to, co zostało z niedzielnego pieczonego kurczaka zazwyczaj decyduję się na...

Czytaj więcej

Ciągłe życie w pośpiechu sprawia, że nie masz na nic czasu? Lubisz gotować, ale zbyt długotrwałe i pracochłonne przyrządzanie potraw gasi cały Twój zapał? Najwyższy czas to zmienić.

Czytaj więcej