Bośniacka szynka z rusztu

Autor: pasibrzuch

ratingratingratingratingrating

Oceń pierwszy

3 os.
stopień trudności

łatwe

czas przygotowania
45 min.
ilość porcji
4 os.
Drukuj

2 osoby wydrukowały

Pobierz pdf

4 osoby zapisały

Udostępnij

Składniki

2 sztuki

1 szczypta

1 szczypta

700 gramów

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Szynkę pokrój na grube plastry. Następnie natnij ją wzdłuż i ubij tłuczkiem.

Krok 2

Upiecz na rozgrzanym ruszcie.

Krok 3

Cebulę posiekaj i ułóż z mięsem na półmisku. Oprósz solą i pieprzem.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Bośniacka szynka z rusztu - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Bośniacka szynka z rusztu - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Bośniacka szynka z rusztu - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Bośniacka szynka z rusztu - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Bośniacka szynka z rusztu - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Bośniacka szynka z rusztu - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Bośniacka szynka z rusztu - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
>
<
14 osób ogląda przepis:
Gyros w picie
czas przygotowania
60 min.
stopień trudności

łatwe

Słodkie i soczyste owoce, które mogą być składnikiem deserów, ale również wytrawnych dań czy szybkich sałatek. Co zrobić z malin? – zainspiruj się naszymi propozycjami.

Czytaj więcej

Francuskie, filo czy kruche? W formie tarty lub quiche? Ciasto na słono może mieć wiele postaci. Dodaje się do niego warzywa, sery, mięso, zioła. Skorzystaj z naszych porad i uruchom kulinarną fantazję, tworząc pyszne słone wypieki dla bliskich.

Czytaj więcej