
Składniki
1 opakowanie
0.5 litra
1 sztuka
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Zgodnie z instrukcją na opakowaniu przygotuj składniki do budyniu.
Krok 2
Do zimnego mleka z budyniem dodaj żółtko i dobrze wymieszaj.
Krok 3
Białko ubij na sztywną masę.
Krok 4
Gdy już zdejmiesz ugotowany budyń z ognia, dodaj puszystą piankę z białek i delikatnie wymieszaj.
Przepisy w Waszym wykonaniu
2 osoby oglądają przepis: 
Zapiekanka à la lasagne
60 min.
łatwe
Świeże truskawki pojawiają się na straganach na przełomie maja i czerwca. Czerwone, słodkie, soczyste i pachnące latem owoce są prawdziwą gratką dla wielu smakoszy.
Czytaj więcejBób to smaczne i coraz bardziej popularne warzywo, które warto dodawać do wielu dań i jeść niezależnie od pory roku. Jak ugotować bób i z czym go podawać? Sprawdź!
Czytaj więcej