Bukiet z jarzyn przepis – Zobacz na przepisy.pl pixel

Bukiet z jarzyn

Autor: pasibrzuch

ratingratingratingratingrating

Oceń pierwszy

2 os.
stopień trudności

łatwe

czas przygotowania
45 min.
ilość porcji
6 os.
Drukuj

2 osoby wydrukowały

Pobierz pdf

5 osób zapisało

Udostępnij

Składniki

300 gramów

null

null

1 pęczek

300 gramów

null

200 gramów

1 sztuka

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Jarzyny ugotuj osobno.

Krok 2

Na środku półmiska ułóż cały, ugotowany kalafior, a po bokach pozostałe jarzyny.

Krok 3

Polej masłem z bułką tartą i przybierz zielonymi gałązkami pietruszki.

pasibrzuch

Dobra rada:

Aby natka z pietruszki dłużej zachowała świeżość, opłucz ją, ułóż na ręczniku papierowym, włóż do woreczka foliowego i umieśc w lodówce.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Bukiet z jarzyn - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Bukiet z jarzyn - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Bukiet z jarzyn - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Bukiet z jarzyn - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Bukiet z jarzyn - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Bukiet z jarzyn - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Bukiet z jarzyn - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
  • Bukiet z jarzyn - zdjęcie użytkownika - zaślepka
>
<
8 osób ogląda przepis:
Tajska zupa krewetkowa
czas przygotowania
45 min.
stopień trudności

łatwe

8 marca to doskonała okazja, by przygotować coś pysznego. Do wiosny zostało jeszcze trochę czasu, który warto umilić sobie smacznymi wypiekami. Sprawdź, jakie słodycze na Dzień Kobiet sprawdzą się najlepiej.

Czytaj więcej

Zapiekanki warzywne. To pole do popisu dla każdego: początkującego i doświadczonego kucharza. Ograniczeniem jest tylko nasza wyobraźnia, a więc: do dzieła!

Czytaj więcej