
Składniki
1 sztuka
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Awokado obieramy, usuwamy pestkę i kroimy na cienkie plastry. Układamy na talerzu sałatę, na niej naprzemienne kładziemy łososia i awokado.
Krok 2
Sos sałatkowy przygotowujemy wg przepisu na opakowaniu i delikatnie polewamy nim przygotowane carpaccio. Udekorować plasterkami cytryny.
Przepisy w Waszym wykonaniu

średnie
Kutia to danie, które co roku pojawia się na wigilijnym stole. Nie spotkaliście się nigdy z tym przysmakiem? Najwyższa pora, by to zmienić! Podpowiadamy, z jakich składników można przygotować kutię.
Czytaj więcejBez nich większość osób nie wyobraża sobie kolacji wigilijnej. Uszka są nieodłącznym dodatkiem do tradycyjnego barszczu czerwonego. Kształtne i wypełnione apetycznym nadzieniem są na tyle smaczne, że ich najwięksi miłośnicy zajadają się nimi także podczas świątecznych obiadów.
Czytaj więcej