Składniki
1 sztuka
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Awokado obieramy, usuwamy pestkę i kroimy na cienkie plastry. Układamy na talerzu sałatę, na niej naprzemienne kładziemy łososia i awokado.
Krok 2
Sos sałatkowy przygotowujemy wg przepisu na opakowaniu i delikatnie polewamy nim przygotowane carpaccio. Udekorować plasterkami cytryny.
Przepisy w Waszym wykonaniu
średnie
Kontynuując serię blogową o szybkich daniach, dziś chciałbym poruszyć temat sałatek. To także bardzo dobre rozwiązanie, gdy czasu jest mało. Gdy mam upieczoną lub usmażoną pierś kurczaka albo po prostu to, co zostało z niedzielnego pieczonego kurczaka zazwyczaj decyduję się na...
Czytaj więcejCiągłe życie w pośpiechu sprawia, że nie masz na nic czasu? Lubisz gotować, ale zbyt długotrwałe i pracochłonne przyrządzanie potraw gasi cały Twój zapał? Najwyższy czas to zmienić.
Czytaj więcej