Carpaccio z awokado przepis – Zobacz na przepisy.pl pixel

Carpaccio z awokado

Autor: Angie

ratingratingratingratingrating

1

2 os.
cookedstopień trudności

łatwe

czas przygotowania
15 min.
ilość porcji
2 os.
Drukuj

14 osób wydrukowało

Pobierz pdf

12 osób zapisało

Udostępnij

Składniki

1 sztuka

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Awokado obieramy, usuwamy pestkę i kroimy na cienkie plastry. Układamy na talerzu sałatę, na niej naprzemienne kładziemy łososia i awokado.

Krok 2

Sos sałatkowy przygotowujemy wg przepisu na opakowaniu i delikatnie polewamy nim przygotowane carpaccio. Udekorować plasterkami cytryny.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Carpaccio z awokado - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Carpaccio z awokado - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Carpaccio z awokado - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Carpaccio z awokado - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Carpaccio z awokado - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Carpaccio z awokado - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Carpaccio z awokado - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
  • Carpaccio z awokado - zdjęcie użytkownika - zaślepka
>
<
1 osoba ogląda przepis:
Bananowiec
czas przygotowania
90 min.
stopień trudności

średnie

Kutia to danie, które co roku pojawia się na wigilijnym stole. Nie spotkaliście się nigdy z tym przysmakiem? Najwyższa pora, by to zmienić! Podpowiadamy, z jakich składników można przygotować kutię.

Czytaj więcej

Bez nich większość osób nie wyobraża sobie kolacji wigilijnej. Uszka są nieodłącznym dodatkiem do tradycyjnego barszczu czerwonego. Kształtne i wypełnione apetycznym nadzieniem są na tyle smaczne, że ich najwięksi miłośnicy zajadają się nimi także podczas świątecznych obiadów.

Czytaj więcej