
Składniki
1 sztuka
1 sztuka
1 sztuka
1 sztuka
3 łyżki
3 łyżki
2 sztuki
1 sztuka
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Do potrawy wykorzystujemy makaron Nudle pieczony kurczak knorr ,makaron zalewamy woda i odstawiamy .
Krok 2
Paprykę ,ogórka zielonego myjemy i kroimy w kostkę . Ananasa odcedzamy kroimy w kostkę .
Krok 3
Rosołek w kostce kruszymy i mieszamy z oliwą .Pierś z kurczaka smarujemy pasta i grillujemy na patelni grillowej . Następnie kroimy w kawałki .
Krok 4
Makaron odcedzamy .Dodajemy warzywa ,ananasa i pokrojone mięso . Mieszamy .Dodajemy oliwę z oliwek i musztardę francuską .wszystko razem mieszamy
Przepisy w Waszym wykonaniu

łatwe
Robienie przetworów jest najprostszym i zdecydowanie najsmaczniejszym sposobem na to, by zachować smaki wiosny, lata i jesieni na dłużej. Można robić setki zdjęć krajobrazów, by cieszyć nimi oko w sezonie zimowym, ale to smaczny posiłek pozwoli w pełni poczuć atmosferę cieplejszych miesięcy. Przygotowanie słoików ze smakowitą zawartością musi obejmować patenty, które pozwolą zachować świeżość przetworów. Jednym z najmniej kłopotliwych sposobów jest pasteryzowanie słoików w piekarniku. Unikniecie dużego zamieszania w kuchni, które często łączy się z pasteryzacją na mokro. Przedstawiamy kilka wskazówek, które wyjaśnią, na czym dokładnie polega wekowanie w piekarniku i czym charakteryzuje się pasteryzacja na sucho.
Czytaj więcejRosół uważany jest za jedną z najszlachetniejszych zup. Pojawia się na stołach w czasie ważnych uroczystości. Rozgrzewa w najchłodniejsze dni i zachwyca wyjątkowym smakiem. W kuchni okazuje się niezastąpiony jako baza dla innych zup i potraw. Aromatyczny, klarowny, o głębokim smaku – wyjaśniamy, jak zrobić rosół krok po kroku.
Czytaj więcej