Pomidory z fasolą

Autor: MartaS

ratingratingratingratingrating

Oceń pierwszy

3 os.
stopień trudności

łatwe

czas przygotowania
30 min.
ilość porcji
4 os.
Drukuj

1 osoba wydrukowała

Pobierz pdf

8 osób zapisało

Udostępnij

Składniki

300 gramów

1 opakowanie

5 sztuk

2 sztuki

1 opakowanie

1 opakowanie

4 łyżki

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Fasolę odsączyć. Rukolę rozdrobnić. Pomidory pokroić w kostkę wielkości 1cm, cebulę pokroić w drobniutką kostkę.

Krok 2

Fasolę, rukolę, pomidory i cebulę wymieszać z rozdrobnionym tuńczykiem.

Krok 3

Sos sałatkowy koperkowo ziołowy Knorr połącz z 2 łyżkami wody i oliwą.

Krok 4

Wszystkie składniki sałatki połącz, polej sosem i wymieszaj.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Pomidory z fasolą - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Pomidory z fasolą - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Pomidory z fasolą - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Pomidory z fasolą - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Pomidory z fasolą - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Pomidory z fasolą - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Pomidory z fasolą - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
>
<

Słodkie i soczyste owoce, które mogą być składnikiem deserów, ale również wytrawnych dań czy szybkich sałatek. Co zrobić z malin? – zainspiruj się naszymi propozycjami.

Czytaj więcej

Francuskie, filo czy kruche? W formie tarty lub quiche? Ciasto na słono może mieć wiele postaci. Dodaje się do niego warzywa, sery, mięso, zioła. Skorzystaj z naszych porad i uruchom kulinarną fantazję, tworząc pyszne słone wypieki dla bliskich.

Czytaj więcej