Pomidory z fasolą przepis – Zobacz na przepisy.pl pixel

Pomidory z fasolą

Autor: MartaS

ratingratingratingratingrating

Oceń pierwszy

heart
3 os.
cookedstopień trudności

łatwe

czas przygotowania
30 min.
ilość porcji
4 os.
Drukuj

4 osoby wydrukowały

Pobierz pdf

9 osób zapisało

Udostępnij

Składniki

2 sztuki

300 gramów

4 łyżki

1 opakowanie

5 sztuk

1 opakowanie

1 opakowanie

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Fasolę odsączyć. Rukolę rozdrobnić. Pomidory pokroić w kostkę wielkości 1cm, cebulę pokroić w drobniutką kostkę.

Krok 2

Fasolę, rukolę, pomidory i cebulę wymieszać z rozdrobnionym tuńczykiem.

Krok 3

Sos sałatkowy koperkowo ziołowy Knorr połącz z 2 łyżkami wody i oliwą.

Krok 4

Wszystkie składniki sałatki połącz, polej sosem i wymieszaj.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Pomidory z fasolą - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Pomidory z fasolą - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Pomidory z fasolą - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Pomidory z fasolą - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Pomidory z fasolą - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Pomidory z fasolą - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Pomidory z fasolą - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
  • Pomidory z fasolą - zdjęcie użytkownika - zaślepka
>
<

Dzisiaj zabieramy się za grillowanie najszlachetniejszych kawałków wołowiny – steków. Jak je przygotować, jak sprawdzić stopień wysmażenia i czym się różni t-bone od rostbefu – o tym przeczytacie w moim nowym wpisie. Po pierwsze – steki grillujemy na dobrze rozgrzanym grillu, bez przykrycia. Wysoka temperatura sprawia, że białko na powierzchni mięsa szybko się ścina i zabezpiecza stek przed utratą soków.

Czytaj więcej

W sezonie na świeże warzywa zastanawiacie się, jak przygotować białe szparagi, żeby cieszyć się ich wykwintnym smakiem i luksusowym charakterem? Sprawdźcie, jak przyrządzić białe szparagi, żeby rozpływały się w ustach.

Czytaj więcej