
Składniki
2 sztuki
300 gramów
4 łyżki
1 opakowanie
5 sztuk
1 opakowanie
1 opakowanie
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Fasolę odsączyć. Rukolę rozdrobnić. Pomidory pokroić w kostkę wielkości 1cm, cebulę pokroić w drobniutką kostkę.
Krok 2
Fasolę, rukolę, pomidory i cebulę wymieszać z rozdrobnionym tuńczykiem.
Krok 3
Sos sałatkowy koperkowo ziołowy Knorr połącz z 2 łyżkami wody i oliwą.
Krok 4
Wszystkie składniki sałatki połącz, polej sosem i wymieszaj.
Przepisy w Waszym wykonaniu

łatwe
Sos sałatkowy koperkowo-ziołowy Knorr
Więcej przepisów z użyciem tego produktuMarynowanie maślaków to doskonała metoda na zrobienie przetworów z leśnych zdobyczy. Grzybki w tej formie zyskują nowe oblicze, wyrazisty smak i niepowtarzalny aromat. Warto więc przygotować je, schować do spiżarni i wyjąć, gdy najdzie Was ochota lub pojawią się niespodziewani goście. Jak zamarynować maślaki? Czy to trudny i długi proces? Przychodzimy z pomocą i odpowiedziami. Zapraszamy!
Czytaj więcejKanie to grzyby słynące ze swojego charakterystycznego kapelusza i delikatnego smaku, który urozmaica wiele potraw. Wykorzystujemy je do przyrządzenia farszu na pierogi, a także traktujemy te leśne przysmaki jako zamiennik mięsa.
Czytaj więcej