Pomidory z fasolą przepis – Zobacz na przepisy.pl pixel

Pomidory z fasolą

Autor: MartaS

ratingratingratingratingrating

Oceń pierwszy

heart
3 os.
cookedstopień trudności

łatwe

czas przygotowania
30 min.
ilość porcji
4 os.
Drukuj

4 osoby wydrukowały

Pobierz pdf

9 osób zapisało

Udostępnij

Składniki

2 sztuki

300 gramów

4 łyżki

1 opakowanie

5 sztuk

1 opakowanie

1 opakowanie

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Fasolę odsączyć. Rukolę rozdrobnić. Pomidory pokroić w kostkę wielkości 1cm, cebulę pokroić w drobniutką kostkę.

Krok 2

Fasolę, rukolę, pomidory i cebulę wymieszać z rozdrobnionym tuńczykiem.

Krok 3

Sos sałatkowy koperkowo ziołowy Knorr połącz z 2 łyżkami wody i oliwą.

Krok 4

Wszystkie składniki sałatki połącz, polej sosem i wymieszaj.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Pomidory z fasolą - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Pomidory z fasolą - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Pomidory z fasolą - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Pomidory z fasolą - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Pomidory z fasolą - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Pomidory z fasolą - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Pomidory z fasolą - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
  • Pomidory z fasolą - zdjęcie użytkownika - zaślepka
>
<
6 osób ogląda przepis:
Sałatka Królewska
czas przygotowania
15 min.
stopień trudności

łatwe

Marynowanie maślaków to doskonała metoda na zrobienie przetworów z leśnych zdobyczy. Grzybki w tej formie zyskują nowe oblicze, wyrazisty smak i niepowtarzalny aromat. Warto więc przygotować je, schować do spiżarni i wyjąć, gdy najdzie Was ochota lub pojawią się niespodziewani goście. Jak zamarynować maślaki? Czy to trudny i długi proces? Przychodzimy z pomocą i odpowiedziami. Zapraszamy!

Czytaj więcej

Kanie to grzyby słynące ze swojego charakterystycznego kapelusza i delikatnego smaku, który urozmaica wiele potraw. Wykorzystujemy je do przyrządzenia farszu na pierogi, a także traktujemy te leśne przysmaki jako zamiennik mięsa.

Czytaj więcej