
Składniki
2 sztuki
300 gramów
4 łyżki
1 opakowanie
5 sztuk
1 opakowanie
1 opakowanie
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Fasolę odsączyć. Rukolę rozdrobnić. Pomidory pokroić w kostkę wielkości 1cm, cebulę pokroić w drobniutką kostkę.
Krok 2
Fasolę, rukolę, pomidory i cebulę wymieszać z rozdrobnionym tuńczykiem.
Krok 3
Sos sałatkowy koperkowo ziołowy Knorr połącz z 2 łyżkami wody i oliwą.
Krok 4
Wszystkie składniki sałatki połącz, polej sosem i wymieszaj.
Przepisy w Waszym wykonaniu

łatwe
Sos sałatkowy koperkowo-ziołowy Knorr
Więcej przepisów z użyciem tego produktuDzisiaj zabieramy się za grillowanie najszlachetniejszych kawałków wołowiny – steków. Jak je przygotować, jak sprawdzić stopień wysmażenia i czym się różni t-bone od rostbefu – o tym przeczytacie w moim nowym wpisie. Po pierwsze – steki grillujemy na dobrze rozgrzanym grillu, bez przykrycia. Wysoka temperatura sprawia, że białko na powierzchni mięsa szybko się ścina i zabezpiecza stek przed utratą soków.
Czytaj więcejW sezonie na świeże warzywa zastanawiacie się, jak przygotować białe szparagi, żeby cieszyć się ich wykwintnym smakiem i luksusowym charakterem? Sprawdźcie, jak przyrządzić białe szparagi, żeby rozpływały się w ustach.
Czytaj więcej