Chipsy owocowe

Autor: MartaS

ratingratingratingratingrating

35

1 os.
stopień trudności

łatwe

czas przygotowania
15 min.
ilość porcji
4 os.
Drukuj

1 osoba wydrukowała

Pobierz pdf

0 osób zapisało

Udostępnij

Składniki

2 sztuki

1 sztuka

1 sztuka

1 sztuka

2 sztuki

2 łyżki

5 łyżek

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Owoce umyj, obierz i pokrój na cienkie plasterki.

Krok 2

Wymieszaj miód z cytryną.

Krok 3

Rozgrzej piekarnik do 75 stopni.

Krok 4

Zanurz plasterki w marynacie, ułóż na blaszce do pieczenia i susz kilka godzin przy uchylonych drzwiczkach.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Chipsy owocowe - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Chipsy owocowe - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Chipsy owocowe - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Chipsy owocowe - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Chipsy owocowe - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Chipsy owocowe - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Chipsy owocowe - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
>
<

Samodzielne przygotowanie pizzy to świetna zabawa. Dowiedz się, jak zrobić ciasto na pizzę, a potem wybierz oryginalne dodatki. Wędzony łosoś, fenkuł, suszone śliwki, a może pesto z jarmużu…?

Czytaj więcej

Przygotowanie naleśników jest bardzo proste, wystarczy jedynie zdobyć odpowiedni przepis. Jaki jest sekret idealnych naleśników? Zdradzamy poniżej.

Czytaj więcej