
Składniki
20 dekagramów
1 szklanka
1 sztuka
1 opakowanie
40 gramów
3 łyżki
1 opakowanie
8 opakowań
1 sztuka
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
przygotować 1 masę:mleko,margaryna i cukier zagotować . Po zagotowaniu wsypać kaszę manną.Gotować około 10 minut mieszając.Na koniec dodać kako
Krok 2
Na spodzie formy ułożyć herbatniki. Wlać gorącą masę kakaową.Przykryć herbatnikami.Na to wylać 2 masę zrobioną tak samo jak 1 ale nie dodawać kakao.Przykryć herbatnikami
Krok 3
Gotowe ciasto polać polewą czekoladową i posypać kokosem. SMACZNEGO
Przepisy w Waszym wykonaniu

łatwe
Dzisiaj zabieramy się za grillowanie najszlachetniejszych kawałków wołowiny – steków. Jak je przygotować, jak sprawdzić stopień wysmażenia i czym się różni t-bone od rostbefu – o tym przeczytacie w moim nowym wpisie. Po pierwsze – steki grillujemy na dobrze rozgrzanym grillu, bez przykrycia. Wysoka temperatura sprawia, że białko na powierzchni mięsa szybko się ścina i zabezpiecza stek przed utratą soków.
Czytaj więcejW sezonie na świeże warzywa zastanawiacie się, jak przygotować białe szparagi, żeby cieszyć się ich wykwintnym smakiem i luksusowym charakterem? Sprawdźcie, jak przyrządzić białe szparagi, żeby rozpływały się w ustach.
Czytaj więcej