Czekoladowo-kokosowe kulki

Autor: Użytkownik Moje Ciasto

ratingratingratingratingrating

2

2 os.
stopień trudności

łatwe

czas przygotowania
30 min.
ilość porcji
1 os.
Drukuj

0 osób wydrukowało

Pobierz pdf

0 osób zapisało

Udostępnij

Składniki

2 opakowania

2 łyżki

0.5 sztuki

0.6 szklanki

1 opakowanie

1 opakowanie

Przygotowanie krok po kroku

Krok 2

Wstawić na godzinę do lodówki.

Krok 3

Gdy masa stwardnieje, formować kulki i obtaczać w wiórkach kokosowych.

Krok 4

Dokładnie utrzeć na jednolitą masę. Wstawić do lodówki na ok. 30 minut.

Krok 5

Dodawać kolejno: herbatniki, kakao i kilka kropelek olejku.

Krok 6

Kasię utrzeć z cukrem pudrem.

Krok 7

Herbatniki pokruszyć na miazgę.

Tagi:FRISCO
0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Czekoladowo-kokosowe kulki - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Czekoladowo-kokosowe kulki - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Czekoladowo-kokosowe kulki - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Czekoladowo-kokosowe kulki - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Czekoladowo-kokosowe kulki - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Czekoladowo-kokosowe kulki - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Czekoladowo-kokosowe kulki - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
>
<
11 osób ogląda przepis:
Szarlotka
czas przygotowania
60 min.
stopień trudności

łatwe

Trudno wyobrazić sobie ciepłe miesiące bez soczystych owoców. Co zrobić z truskawek, które najsmaczniejsze są na przełomie wiosny i lata? Przygotowaliśmy dla Ciebie 6 inspiracji, nie tylko na wypieki.

Czytaj więcej

Botwinka, czyli smaczna zupa, której oryginalnego smaku dodają wczesne buraki, to jedno z popularniejszych dań w sezonie wiosenno-letnim. Jest delikatna, ale jednocześnie charakterystyczna. Jak ugotować botwinkę? – przeczytasz w poradniku.

Czytaj więcej