Czekoladowy koktajl z kaszą jaglaną przepis – Zobacz na przepisy.pl pixel

Dieta obniżająca cholesterol 2000 kcal

105 przepisów - 21 dni

Czekoladowy koktajl z kaszą jaglaną

Autor: mgr inż. Sylwia Gugała-Mirosz

ratingratingratingratingrating

1

heart
79 os.
cookedstopień trudności

łatwe

czas przygotowania
20 min.
ilość porcji
1 os.
Drukuj

43 osoby wydrukowały

Pobierz pdf

44 osoby zapisały

Udostępnij

Składniki

1 szklanka

2 łyżki

4 sztuki

1 łyżka

3 listków

Przygotowanie krok po kroku

Wartości odżywcze

Krok 1

Kaszę przygotuj zgodnie z instrukcją na opakowaniu.

Czekoladowy koktajl z kaszą jaglaną - Krok 1

Krok 2

Daktyle namocz w mleku na ok. 15 minut.

Czekoladowy koktajl z kaszą jaglaną - Krok 2

Krok 3

Wszystkie składniki koktajlu zmiksuj w blenderze na gładką masę.

Czekoladowy koktajl z kaszą jaglaną - Krok 3

Krok 4

Koktajl podawaj udekorowane listkami świeżej mięty.

Czekoladowy koktajl z kaszą jaglaną - Krok 4
mgr inż. Sylwia Gugała-Mirosz

Dobra rada:

Posiłek jest dobrym źródłem: potasu, fosforu, wapnia, miedzi, manganu, Witaminy B2, witaminy B12 (witaminy B12).

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Czekoladowy koktajl z kaszą jaglaną - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Czekoladowy koktajl z kaszą jaglaną - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Czekoladowy koktajl z kaszą jaglaną - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Czekoladowy koktajl z kaszą jaglaną - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Czekoladowy koktajl z kaszą jaglaną - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Czekoladowy koktajl z kaszą jaglaną - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Czekoladowy koktajl z kaszą jaglaną - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
  • Czekoladowy koktajl z kaszą jaglaną - zdjęcie użytkownika - zaślepka
>
<
Najnowsze artykuły

Marynowanie maślaków to doskonała metoda na zrobienie przetworów z leśnych zdobyczy. Grzybki w tej formie zyskują nowe oblicze, wyrazisty smak i niepowtarzalny aromat. Warto więc przygotować je, schować do spiżarni i wyjąć, gdy najdzie Was ochota lub pojawią się niespodziewani goście. Jak zamarynować maślaki? Czy to trudny i długi proces? Przychodzimy z pomocą i odpowiedziami. Zapraszamy!

Czytaj więcej

Kanie to grzyby słynące ze swojego charakterystycznego kapelusza i delikatnego smaku, który urozmaica wiele potraw. Wykorzystujemy je do przyrządzenia farszu na pierogi, a także traktujemy te leśne przysmaki jako zamiennik mięsa.

Czytaj więcej