Czosnkowo tymiankowe podudzia

Autor: Kasia G.

ratingratingratingratingrating

887

5 os.
stopień trudności

łatwe

czas przygotowania
90 min.
ilość porcji
4 os.
Drukuj

18 osób wydrukowało

Pobierz pdf

19 osób zapisało

Udostępnij

Składniki

8 sztuk

5 sztuk

1 łyżeczka

2 szczypty

1 szczypta

1 łyżeczka

1 łyżeczka

2 szczypty

5 łyżek

1 łyżeczka

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Rozgnieciony czosnek łączymy z olejem i wszystkimi przyprawami. Marynatą nacieramy mięso i odstawiamy je na 2-3 godziny w chłodne miejsce.

Krok 2

Naczynie żaroodporne wstawiamy do nagrzanego piekarnika i pieczemy 1,5 godziny w 200 stopniach.

Krok 3

Proponuję podać z pieczonymi ziemniakami.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Czosnkowo tymiankowe podudzia  - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Czosnkowo tymiankowe podudzia  - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Czosnkowo tymiankowe podudzia  - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Czosnkowo tymiankowe podudzia  - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Czosnkowo tymiankowe podudzia  - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Czosnkowo tymiankowe podudzia  - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Czosnkowo tymiankowe podudzia  - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
>
<

Samodzielne przygotowanie pizzy to świetna zabawa. Dowiedz się, jak zrobić ciasto na pizzę, a potem wybierz oryginalne dodatki. Wędzony łosoś, fenkuł, suszone śliwki, a może pesto z jarmużu…?

Czytaj więcej

Przygotowanie naleśników jest bardzo proste, wystarczy jedynie zdobyć odpowiedni przepis. Jaki jest sekret idealnych naleśników? Zdradzamy poniżej.

Czytaj więcej