Delikatne tagliatelle z pieczarkami i pistacjami
łatwe
123 osoby zapisały

Składniki
300 gramów
1 opakowanie
300 mililitrów
100 gramów
1 łyżka
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Makaron ugotuj al dente w osolonym wrzątku.
Krok 2
Pieczarki pokrój w plastry i przesmaż na dobrze rozgrzanej patelni z oliwą.
Krok 3
Zawartość opakowania Knorr rozmieszaj z mlekiem i wlej na patelnię z grzybami. Doprowadź do wrzenia, zmniejsz ogień i gotuj jeszcze 5 minut.
Krok 4
Gotowy sos połącz z makaronem i wymieszaj. Makaron przełóż do półmiska, posyp pokruszonymi pistacjami i udekoruj listkami bazylii.
- Odpowiedz
Przepisy w Waszym wykonaniu
łatwe
Menu ze Smakiem Sos pieczarkowy z cebulką Knorr
Więcej przepisów z użyciem tego produktuSłodkie i soczyste owoce, które mogą być składnikiem deserów, ale również wytrawnych dań czy szybkich sałatek. Co zrobić z malin? – zainspiruj się naszymi propozycjami.
Czytaj więcejKrólowie letnich przetworów. W wielu domach ogórkowe patenty są przekazywane z pokolenia na pokolenie. Chętnie podzielimy się naszym przepisem na to, jak zrobić ogórki małosolne.
Czytaj więcej