Deluxe burger z baraniny przepis – Zobacz na przepisy.pl pixel

Deluxe burger z baraniny

Autor: przepisy.pl

ratingratingratingratingrating

2

heart
40 os.
cookedstopień trudności

łatwe

czas przygotowania
30 min.
ilość porcji
2 os.
Drukuj

8 osób wydrukowało

Pobierz pdf

56 osób zapisało

Udostępnij

Składniki

250 gramów

2 łyżki

2 łyżki

100 gramów

50 gramów

2 łyżki

2 sztuki

1 szczypta

1 szczypta

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Dopraw kotlety i szybko obsmaż z dwóch stron. Zdejmij z patelni.

Krok 2

Szybko obsmaż żurawinę, dodaj syropu klonowego i podgrzewaj dopóki nie zacznie się rozpadać.

Krok 3

Posmaruj bułkę majonezem Hellmann‘s. Ułóż na niej szpinak, mięso i żurawinę.

przepisy.pl

Dobra rada:

Szpinak może towarzyszyć ci w posiłkach przez cały dzień – w kanapce na śniadanie, sałatce do obiadu czy z makaronem na wykwintną kolację!

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Deluxe burger z baraniny - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Deluxe burger z baraniny - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Deluxe burger z baraniny - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Deluxe burger z baraniny - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Deluxe burger z baraniny - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Deluxe burger z baraniny - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Deluxe burger z baraniny - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
  • Deluxe burger z baraniny - zdjęcie użytkownika - zaślepka
>
<
1 osoba ogląda przepis:
Cheeseburger z bekonem
czas przygotowania
30 min.
stopień trudności

łatwe

Dobry przepis na ciasto naleśnikowe powinien znaleźć się w notatniku każdego kucharza. Dzięki niemu możliwe jest zrobienie nie tylko ulubionych placków z owocami, które wyśmienicie smakują podczas podwieczorku, ale także przygotowanie krokietów. Nie powinny kojarzyć się wyłącznie z przyjęciami weselnymi! Jak zrobić naleśniki na krokiety? To proste, pod warunkiem, że przestrzega się podstawowych zasad kuchennych..

Czytaj więcej

Suszone grzyby są dobrze wszystkim znanym przysmakiem, który często pojawia się w naszych jadłospisach. Nie wyobrażamy sobie aromatycznych zup, sosów oraz pierogów bez tych leśnych specjałów. Aby grzyby suszone nadawały się do spożycia i zachwycały smakiem, warto zgłębić wiedzę na temat moczenia ich w wodzie i mleku. Jak to zrobić? Ile czasu moczyć grzyby suszone? Jeżeli poszukujecie sprawdzonych porad na ten temat, to koniecznie zostańcie z nami. Zapraszamy!

Czytaj więcej

przepisy.pl - Deluxe burger z baraninyDeluxe burger z baraniny

Dopraw kotlety i szybko obsmaż z dwóch stron. Zdejmij z patelni.