
Składniki
250 gramów
2 łyżki
2 łyżki
100 gramów
50 gramów
2 łyżki
2 sztuki
1 szczypta
1 szczypta
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Dopraw kotlety i szybko obsmaż z dwóch stron. Zdejmij z patelni.
Krok 2
Szybko obsmaż żurawinę, dodaj syropu klonowego i podgrzewaj dopóki nie zacznie się rozpadać.
Krok 3
Posmaruj bułkę majonezem Hellmann‘s. Ułóż na niej szpinak, mięso i żurawinę.
Dobra rada:
Szpinak może towarzyszyć ci w posiłkach przez cały dzień – w kanapce na śniadanie, sałatce do obiadu czy z makaronem na wykwintną kolację!
Przepisy w Waszym wykonaniu
Przygotowywanie posiłków przy użyciu pary wodnej to przepis na posiłek idealny. Soczyste mięsa i chrupiące warzywa z pełnią właściwości odżywczych, ale bez zbędnego tłuszczu – to możliwe! I niezwykle proste w wykonaniu. Duże kulinarne doświadczenie nie jest wymagane!
Czytaj więcejBananowiec to najprostsze ciasto świata! Przygotowanie tego wypieku jest niezwykle szybkie, a efekty zawsze zachwycają. Próbowaliście kiedyś bananowca? Jeżeli nie, to najwyższa pora, by to zmienić! Chcecie poznać sprawdzony przepis, z pomocą którego przygotujecie ten wypiek?
Czytaj więcej