Deluxe burger z baraniny przepis – Zobacz na przepisy.pl pixel

Deluxe burger z baraniny

Autor: przepisy.pl

ratingratingratingratingrating

2

heart
40 os.
cookedstopień trudności

łatwe

czas przygotowania
30 min.
ilość porcji
2 os.
Drukuj

8 osób wydrukowało

Pobierz pdf

54 osoby zapisały

Udostępnij

Składniki

250 gramów

2 łyżki

2 łyżki

100 gramów

50 gramów

2 łyżki

2 sztuki

1 szczypta

1 szczypta

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Dopraw kotlety i szybko obsmaż z dwóch stron. Zdejmij z patelni.

Krok 2

Szybko obsmaż żurawinę, dodaj syropu klonowego i podgrzewaj dopóki nie zacznie się rozpadać.

Krok 3

Posmaruj bułkę majonezem Hellmann‘s. Ułóż na niej szpinak, mięso i żurawinę.

przepisy.pl

Dobra rada:

Szpinak może towarzyszyć ci w posiłkach przez cały dzień – w kanapce na śniadanie, sałatce do obiadu czy z makaronem na wykwintną kolację!

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Deluxe burger z baraniny - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Deluxe burger z baraniny - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Deluxe burger z baraniny - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Deluxe burger z baraniny - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Deluxe burger z baraniny - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Deluxe burger z baraniny - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Deluxe burger z baraniny - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
  • Deluxe burger z baraniny - zdjęcie użytkownika - zaślepka
>
<
Najnowsze artykuły

Marynowanie maślaków to doskonała metoda na zrobienie przetworów z leśnych zdobyczy. Grzybki w tej formie zyskują nowe oblicze, wyrazisty smak i niepowtarzalny aromat. Warto więc przygotować je, schować do spiżarni i wyjąć, gdy najdzie Was ochota lub pojawią się niespodziewani goście. Jak zamarynować maślaki? Czy to trudny i długi proces? Przychodzimy z pomocą i odpowiedziami. Zapraszamy!

Czytaj więcej

Kanie to grzyby słynące ze swojego charakterystycznego kapelusza i delikatnego smaku, który urozmaica wiele potraw. Wykorzystujemy je do przyrządzenia farszu na pierogi, a także traktujemy te leśne przysmaki jako zamiennik mięsa.

Czytaj więcej

przepisy.pl - Deluxe burger z baraninyDeluxe burger z baraniny

Dopraw kotlety i szybko obsmaż z dwóch stron. Zdejmij z patelni.