Diabelskie żeberka przepis – Zobacz na przepisy.pl pixel

Diabelskie żeberka

Autor: garlic

ratingratingratingratingrating

Oceń pierwszy

heart
5 os.
cookedstopień trudności

łatwe

czas przygotowania
30 min.
ilość porcji
4 os.
Drukuj

2 osoby wydrukowały

Pobierz pdf

4 osoby zapisały

Udostępnij

Składniki

1.5 kilograma

1 opakowanie

4 łyżki

4 łyżki

1 łyżka

4 sztuki

2 sztuki

3 łyżki

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Podziel na porcję żeberka.

Krok 2

Przyprawę do karkówki Knorr połącz z ketchupem, musztardą, przeciśniętym przez praskę czosnkiem i posiekanym chilli

Krok 3

Mięso umieść w torebce do pieczenia, zamknij dołączonym klipsem. Torebkę nakłuj w kilku miejscach. wstaw do piekarnika rozgrzanego do 180 stopni. Piecz ok 1 godziny. Na ostatnie 10 minut pieczenia rozetnij torebkę.

Krok 4

Obłóż marynatą mięso i wstaw na noc do lodówki.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Diabelskie żeberka - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Diabelskie żeberka - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Diabelskie żeberka - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Diabelskie żeberka - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Diabelskie żeberka - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Diabelskie żeberka - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Diabelskie żeberka - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
  • Diabelskie żeberka - zdjęcie użytkownika - zaślepka
>
<
1 osoba ogląda przepis:
Ekspresowa sałatka
czas przygotowania
15 min.
stopień trudności

łatwe

Robienie przetworów jest najprostszym i zdecydowanie najsmaczniejszym sposobem na to, by zachować smaki wiosny, lata i jesieni na dłużej. Można robić setki zdjęć krajobrazów, by cieszyć nimi oko w sezonie zimowym, ale to smaczny posiłek pozwoli w pełni poczuć atmosferę cieplejszych miesięcy.

Czytaj więcej

Cukinia to pyszne warzywo, które zyskało swą popularność ze względu na dostępność i łatwość wykorzystania w kuchni. I choć sezon na cukinie zaczyna się w sierpniu i trwa do końca lata, to jej smakiem możecie delektować się cały rok.

Czytaj więcej