
Składniki
1 sztuka
1 sztuka
1 sztuka
null
3 łyżki
1 łyżka
500 gramów
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Umyj żołądki pokrój na pół i podsmaż na rozgrzanej patelni na oliwie.
Krok 2
Dodaj cebulę pokrojoną w piórka i posiekany czosnek. Marchew pokrój w drobną kostkę i także dodaj do żołądków. Podsmaż około 5 minut od czasu do czasu mieszając.
Krok 3
Fix Do potraw chińskich Knorr połącz z 300 ml wody.
Krok 4
Wlej do mięsa. Dodaj sos sojowy grzybowy, kukurydzę i duś pod przykryciem 10 minut. Dodaj sól i pieprz i dokładnie wymieszaj.
Przepisy w Waszym wykonaniu

łatwe
Fix Do potraw chińskich Knorr
Więcej przepisów z użyciem tego produktuNie wiesz, z czym jeść bób? Możliwości jest wiele. Warto z nich korzystać, bo młody bób to prawdziwy przysmak. Bez względu czy podacie go w sałatce czy wykorzystacie do ugotowania zupy, nie pożałujecie decyzji o włożeniu go do sklepowego koszyka. Zacznijmy jednak od postaw. Ustalmy, jak jeść bób oraz jak go podawać. Ze skórką czy bez? W jakiej wersji smakuje lepiej?
Czytaj więcejRobienie przetworów jest najprostszym i zdecydowanie najsmaczniejszym sposobem na to, by zachować smaki wiosny, lata i jesieni na dłużej. Można robić setki zdjęć krajobrazów, by cieszyć nimi oko w sezonie zimowym, ale to smaczny posiłek pozwoli w pełni poczuć atmosferę cieplejszych miesięcy. Przygotowanie słoików ze smakowitą zawartością musi obejmować patenty, które pozwolą zachować świeżość przetworów. Jednym z najmniej kłopotliwych sposobów jest pasteryzowanie słoików w piekarniku. Unikniecie dużego zamieszania w kuchni, które często łączy się z pasteryzacją na mokro. Przedstawiamy kilka wskazówek, które wyjaśnią, na czym dokładnie polega wekowanie w piekarniku i czym charakteryzuje się pasteryzacja na sucho.
Czytaj więcej