Duszone żołądki drobiowe przepis – Zobacz na przepisy.pl pixel

Duszone żołądki drobiowe

Autor: garlic

ratingratingratingratingrating

Oceń pierwszy

7 os.
cookedstopień trudności

średnie

czas przygotowania
30 min.
ilość porcji
4 os.
Drukuj

15 osób wydrukowało

Pobierz pdf

9 osób zapisało

Udostępnij

Składniki

1 sztuka

1 sztuka

1 sztuka

null

3 łyżki

1 łyżka

500 gramów

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Umyj żołądki pokrój na pół i podsmaż na rozgrzanej patelni na oliwie.

Krok 2

Dodaj cebulę pokrojoną w piórka i posiekany czosnek. Marchew pokrój w drobną kostkę i także dodaj do żołądków. Podsmaż około 5 minut od czasu do czasu mieszając.

Krok 3

Fix Do potraw chińskich Knorr połącz z 300 ml wody.

Krok 4

Wlej do mięsa. Dodaj sos sojowy grzybowy, kukurydzę i duś pod przykryciem 10 minut. Dodaj sól i pieprz i dokładnie wymieszaj.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Duszone żołądki drobiowe - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Duszone żołądki drobiowe - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Duszone żołądki drobiowe - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Duszone żołądki drobiowe - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Duszone żołądki drobiowe - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Duszone żołądki drobiowe - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Duszone żołądki drobiowe - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
  • Duszone żołądki drobiowe - zdjęcie użytkownika - zaślepka
>
<
13 osób ogląda przepis:
Sałatka Królewska
czas przygotowania
15 min.
stopień trudności

łatwe

Nie trzeba już iść do restauracji, by spróbować orientalnych przysmaków. We własnej kuchni połączymy smażony ryż tylko z ulubionymi dodatkami – bez kompromisów! Wersja mięsna czy wegetariańska? Egzotyczne składniki czy produkty z własnego ogródka? Wybór należy wyłącznie do nas!

Czytaj więcej

Łagodny smak i delikatna konsystencja dorsza sprawiają, że danie to możemy przyrządzić na wiele sposobów. Samo pieczenie w większości przypadków wygląda jednak podobnie. Najważniejsze to nie wysuszyć ryby – oto jak to zrobić!

Czytaj więcej