Duszone żołądki drobiowe przepis – Zobacz na przepisy.pl pixel

Duszone żołądki drobiowe

Autor: garlic

ratingratingratingratingrating

Oceń pierwszy

7 os.
cookedstopień trudności

średnie

czas przygotowania
30 min.
ilość porcji
4 os.
Drukuj

15 osób wydrukowało

Pobierz pdf

9 osób zapisało

Udostępnij

Składniki

500 gramów

1 sztuka

1 sztuka

1 sztuka

3 łyżki

1 łyżka

null

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Umyj żołądki pokrój na pół i podsmaż na rozgrzanej patelni na oliwie.

Krok 2

Dodaj cebulę pokrojoną w piórka i posiekany czosnek. Marchew pokrój w drobną kostkę i także dodaj do żołądków. Podsmaż około 5 minut od czasu do czasu mieszając.

Krok 3

Fix Do potraw chińskich Knorr połącz z 300 ml wody.

Krok 4

Wlej do mięsa. Dodaj sos sojowy grzybowy, kukurydzę i duś pod przykryciem 10 minut. Dodaj sól i pieprz i dokładnie wymieszaj.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Duszone żołądki drobiowe - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Duszone żołądki drobiowe - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Duszone żołądki drobiowe - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Duszone żołądki drobiowe - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Duszone żołądki drobiowe - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Duszone żołądki drobiowe - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Duszone żołądki drobiowe - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
  • Duszone żołądki drobiowe - zdjęcie użytkownika - zaślepka
>
<

Wiosna i lato to świetny czas na urządzenie grilla. Soczyste żeberka, wyrazista karkówka, ryba z chrupiącą skórką czy podpieczone warzywa i owoce – ich cechą wspólną jest intensywny aromat oraz smak.
Co na grilla? Oto kilka porad.

Czytaj więcej

Mówi się, że jedna jaskółka wiosny nie czyni, ale gdy w ogrodach pojawia się smukły rabarbar, można mieć pewność, że zima odeszła na dobre. Oficjalnie uważany jest za warzywo, lecz doskonale sprawdza się w owocowych kompotach w połączeniu z truskawkami i licznych deserach.

Czytaj więcej