
Składniki
500 gramów
1 sztuka
1 sztuka
1 sztuka
3 łyżki
1 łyżka
null
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Umyj żołądki pokrój na pół i podsmaż na rozgrzanej patelni na oliwie.
Krok 2
Dodaj cebulę pokrojoną w piórka i posiekany czosnek. Marchew pokrój w drobną kostkę i także dodaj do żołądków. Podsmaż około 5 minut od czasu do czasu mieszając.
Krok 3
Fix Do potraw chińskich Knorr połącz z 300 ml wody.
Krok 4
Wlej do mięsa. Dodaj sos sojowy grzybowy, kukurydzę i duś pod przykryciem 10 minut. Dodaj sól i pieprz i dokładnie wymieszaj.
Przepisy w Waszym wykonaniu
łatwe
Fix Do potraw chińskich Knorr
Więcej przepisów z użyciem tego produktuWiosna i lato to świetny czas na urządzenie grilla. Soczyste żeberka, wyrazista karkówka, ryba z chrupiącą skórką czy podpieczone warzywa i owoce – ich cechą wspólną jest intensywny aromat oraz smak.
Co na grilla? Oto kilka porad.
Mówi się, że jedna jaskółka wiosny nie czyni, ale gdy w ogrodach pojawia się smukły rabarbar, można mieć pewność, że zima odeszła na dobre. Oficjalnie uważany jest za warzywo, lecz doskonale sprawdza się w owocowych kompotach w połączeniu z truskawkami i licznych deserach.
Czytaj więcej