
Składniki
1 sztuka
1 sztuka
1 sztuka
null
3 łyżki
1 łyżka
500 gramów
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Umyj żołądki pokrój na pół i podsmaż na rozgrzanej patelni na oliwie.
Krok 2
Dodaj cebulę pokrojoną w piórka i posiekany czosnek. Marchew pokrój w drobną kostkę i także dodaj do żołądków. Podsmaż około 5 minut od czasu do czasu mieszając.
Krok 3
Fix Do potraw chińskich Knorr połącz z 300 ml wody.
Krok 4
Wlej do mięsa. Dodaj sos sojowy grzybowy, kukurydzę i duś pod przykryciem 10 minut. Dodaj sól i pieprz i dokładnie wymieszaj.
Przepisy w Waszym wykonaniu

łatwe
Fix Do potraw chińskich Knorr
Więcej przepisów z użyciem tego produktuTradycyjna kuchnia polska pachnie leśnymi grzybami. Za najsmaczniejsze uznaje się rydze. Doczekały się nie tylko mnóstwa przepisów, ale także… piosenki, którą nuciło niejedno pokolenie. Choć to pieczarki najczęściej pojawiają się na naszych talerzach, nie mogą równać się z rudymi rydzami pod względem aromatu i bogactwa smaku. W kuchni wystarczy poświęcić im zaledwie kilka minut, by ich walory zachwyciły każdego konesera.
Czytaj więcejWigilijne pierogi, kulebiaki, różnorodne krokiety i paszteciki, staropolski bigos oraz łazanki… Te potrawy łączy jedno: wyśmienicie smakują z kapustą kiszoną. Można podawać ją jako dodatek do dania głównego, można wyczarować z niej wyborną zupę. A to dopiero kilka potraw z kapustą w roli głównej. W sklepach bez trudu znajdziemy woreczki i słoiki z gotowym produktem, ale żaden z nich nie będzie mógł równać się ze specjałem domowej roboty. Tym razem skupimy się na niepozornym składniku kiszonek, od którego zależy bardzo wiele. Ile sypiemy soli do kiszenia kapusty, by uzyskać upragniony efekt?
Czytaj więcej