
Składniki
1 sztuka
1 łyżka
1 sztuka
1 szczypta
2 łyżki
1 szczypta
4 łyżeczki
500 gramów
4 łyżeczki
120 gramów
4 sztuki
4 łyżeczki
4 sztuki
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Mięso wymieszaj z twarogiem, bułką tartą, solą i pieprzem.
Krok 2
Uformuj cztery kotlety i usmaż na patelni.
Krok 3
Pomidora pokrój w plastry, a cebulę w piórka.
Krok 4
Bułki przekrój, spód każdej posmaruj musztardą, górę majonezem, ułóż na nich pokrojonego w plastry pomidora i cebulę, dołóż sałatę i kotleta.
Krok 5
Wstaw na 15 minut do piekarnika. Podawaj ciepłe, polane wewnątrz keczupem.
- Odpowiedz
Przepisy w Waszym wykonaniu

łatwe
Robienie przetworów jest najprostszym i zdecydowanie najsmaczniejszym sposobem na to, by zachować smaki wiosny, lata i jesieni na dłużej. Można robić setki zdjęć krajobrazów, by cieszyć nimi oko w sezonie zimowym, ale to smaczny posiłek pozwoli w pełni poczuć atmosferę cieplejszych miesięcy.
Czytaj więcejCukinia to pyszne warzywo, które zyskało swą popularność ze względu na dostępność i łatwość wykorzystania w kuchni. I choć sezon na cukinie zaczyna się w sierpniu i trwa do końca lata, to jej smakiem możecie delektować się cały rok.
Czytaj więcej