
Składniki
1 sztuka
1 opakowanie
1 sztuka
5 sztuk
1 sztuka
1 sztuka
3 łyżki
1 szczypta
1 łyżka
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Mięso opłucz pod bieżącą wodą, osusz i pokrój w kostkę. Na talerzu obtocz mięso w mące. Usmaż na oliwie.
Krok 2
Warzywa umyj. Kapustę i cebulę posiekaj, a pomidor pokrój w kostkę. Rzodkiewkę pokrój na pół-plasterki.
Krok 3
Dodaj usmażone mięso. Posyp lekko pieprzem.
Krok 4
Oliwę wymieszaj z wodą i z sosem czosnkowo-ziołowym Knorr.
Krok 5
Sosem polej sałatkę. Podawaj udekorowaną listkami pietruszki i kolendry.
Przepisy w Waszym wykonaniu
łatwe
Sos sałatkowy czosnkowo-ziołowy Knorr
Więcej przepisów z użyciem tego produktuSłodkie i soczyste owoce, które mogą być składnikiem deserów, ale również wytrawnych dań czy szybkich sałatek. Co zrobić z malin? – zainspiruj się naszymi propozycjami.
Czytaj więcejKrólowie letnich przetworów. W wielu domach ogórkowe patenty są przekazywane z pokolenia na pokolenie. Chętnie podzielimy się naszym przepisem na to, jak zrobić ogórki małosolne.
Czytaj więcej