Duszone mięso kozie przepis – Zobacz na przepisy.pl pixel

Duszone mięso kozie

Autor: przepisy.pl

ratingratingratingratingrating

6

20 os.
cookedstopień trudności

łatwe

czas przygotowania
60 min.
ilość porcji
6 os.
Drukuj

82 osoby wydrukowały

Pobierz pdf

107 osób zapisało

Udostępnij

Składniki

1.5 kilograma

1 sztuka

1 kilogram

1 łyżka

1 szczypta

1 szczypta

0.5 szklanki

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Cebulę posiekaj.

Krok 2

Mięso i cebulę podsmaż, zalej 0,5 l wody, duś pod przykryciem pół godziny.

Krok 3

Sparzone i obrane pomidory pokrój i dodaj do mięsa razem z tymiankiem i przyprawami.

Krok 4

Gotuj jeszcze kwadrans, ewentualnie uzupełnij wodą.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Duszone mięso kozie - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Duszone mięso kozie - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Duszone mięso kozie - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Duszone mięso kozie - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Duszone mięso kozie - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Duszone mięso kozie - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Duszone mięso kozie - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
  • Duszone mięso kozie - zdjęcie użytkownika - zaślepka
>
<

Może wrzucimy coś na ruszt? Letnie popołudnia i wieczory od dłuższego czasu kojarzą nam się z zapachem grilla i jedzeniem na świeżym powietrzu. Kuchnia koreańska już dawno przeniosła tę rozrywkę pod restauracyjne i domowe dachy!

Czytaj więcej

Szparagi – modny dodatek do wielu dań, szczególnie tych wykwintnych. Zanim jednak zabierzesz się za ich przyrządzanie, sprawdź, jaka metoda będzie najlepsza. Przedstawiamy 5 sposobów na szparagi.

Czytaj więcej