
Składniki
1 opakowanie
1 opakowanie
1 sztuka
200 gramów
10 sztuk
10 sztuk
10 sztuk
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Przygotuj składniki. Pokrój pasztet i ser na kosteczki rozmiarem około 1 cm, winogrona i cebulki przekrój na połówki.
Krok 2
Nabijaj po 2-3 składniki na wykałaczkę: pasztet z żurawiną + winogrono + ser kozi/ pasztet z żurawiną + marynowana cebulka + suszona żurawina pasztet z pieprzem + ser żółty + marynowane warzywo.
Krok 3
Posyp pokruszoną pietruszką Knorr dla smaku i dekoracji.
Przepisy w Waszym wykonaniu
Przyprawa w Mini kostkach Pietruszka Knorr
Więcej przepisów z użyciem tego produktuDzisiaj zabieramy się za grillowanie najszlachetniejszych kawałków wołowiny – steków. Jak je przygotować, jak sprawdzić stopień wysmażenia i czym się różni t-bone od rostbefu – o tym przeczytacie w moim nowym wpisie. Po pierwsze – steki grillujemy na dobrze rozgrzanym grillu, bez przykrycia. Wysoka temperatura sprawia, że białko na powierzchni mięsa szybko się ścina i zabezpiecza stek przed utratą soków.
Czytaj więcejW sezonie na świeże warzywa zastanawiacie się, jak przygotować białe szparagi, żeby cieszyć się ich wykwintnym smakiem i luksusowym charakterem? Sprawdźcie, jak przyrządzić białe szparagi, żeby rozpływały się w ustach.
Czytaj więcej