
Składniki
1 opakowanie
1 opakowanie
1 sztuka
200 gramów
10 sztuk
10 sztuk
10 sztuk
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Przygotuj składniki. Pokrój pasztet i ser na kosteczki rozmiarem około 1 cm, winogrona i cebulki przekrój na połówki.
Krok 2
Nabijaj po 2-3 składniki na wykałaczkę: pasztet z żurawiną + winogrono + ser kozi/ pasztet z żurawiną + marynowana cebulka + suszona żurawina pasztet z pieprzem + ser żółty + marynowane warzywo.
Krok 3
Posyp pokruszoną pietruszką Knorr dla smaku i dekoracji.
Przepisy w Waszym wykonaniu

łatwe
Przyprawa w Mini kostkach Pietruszka Knorr
Więcej przepisów z użyciem tego produktuRobienie przetworów jest najprostszym i zdecydowanie najsmaczniejszym sposobem na to, by zachować smaki wiosny, lata i jesieni na dłużej. Można robić setki zdjęć krajobrazów, by cieszyć nimi oko w sezonie zimowym, ale to smaczny posiłek pozwoli w pełni poczuć atmosferę cieplejszych miesięcy.
Czytaj więcejCukinia to pyszne warzywo, które zyskało swą popularność ze względu na dostępność i łatwość wykorzystania w kuchni. I choć sezon na cukinie zaczyna się w sierpniu i trwa do końca lata, to jej smakiem możecie delektować się cały rok.
Czytaj więcej