Efektowne koreczki przepis – Zobacz na przepisy.pl pixel

Efektowne koreczki

Autor: joasja

ratingratingratingratingrating

Oceń pierwszy

heart
7 os.
cookedstopień trudności

łatwe

czas przygotowania
15 min.
ilość porcji
8 os.
Drukuj

9 osób wydrukowało

Pobierz pdf

12 osób zapisało

Udostępnij

Składniki

1 opakowanie

1 opakowanie

1 sztuka

200 gramów

10 sztuk

10 sztuk

10 sztuk

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Przygotuj składniki. Pokrój pasztet i ser na kosteczki rozmiarem około 1 cm, winogrona i cebulki przekrój na połówki.

Krok 2

Nabijaj po 2-3 składniki na wykałaczkę: pasztet z żurawiną + winogrono + ser kozi/ pasztet z żurawiną + marynowana cebulka + suszona żurawina pasztet z pieprzem + ser żółty + marynowane warzywo.

Krok 3

Posyp pokruszoną pietruszką Knorr dla smaku i dekoracji.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Efektowne koreczki - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Efektowne koreczki - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Efektowne koreczki - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Efektowne koreczki - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Efektowne koreczki - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Efektowne koreczki - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Efektowne koreczki - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
  • Efektowne koreczki - zdjęcie użytkownika - zaślepka
>
<
Najnowsze artykuły

Dzisiaj zabieramy się za grillowanie najszlachetniejszych kawałków wołowiny – steków. Jak je przygotować, jak sprawdzić stopień wysmażenia i czym się różni t-bone od rostbefu – o tym przeczytacie w moim nowym wpisie. Po pierwsze – steki grillujemy na dobrze rozgrzanym grillu, bez przykrycia. Wysoka temperatura sprawia, że białko na powierzchni mięsa szybko się ścina i zabezpiecza stek przed utratą soków.

Czytaj więcej

W sezonie na świeże warzywa zastanawiacie się, jak przygotować białe szparagi, żeby cieszyć się ich wykwintnym smakiem i luksusowym charakterem? Sprawdźcie, jak przyrządzić białe szparagi, żeby rozpływały się w ustach.

Czytaj więcej