Farsz włoski z mięsa przepis – Zobacz na przepisy.pl pixel

Farsz włoski z mięsa

Autor: pasibrzuch

ratingratingratingratingrating

Oceń pierwszy

heart
2 os.
cookedstopień trudności

średnie

czas przygotowania
45 min.
ilość porcji
6 os.
Drukuj

1 osoba wydrukowała

Pobierz pdf

5 osób zapisało

Udostępnij

Składniki

null

1 szklanka

4 łyżki

null

1 łyżeczka

20 gramów

100 gramów

1 łyżeczka

300 gramów

6 sztuk

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Mięso podsmaż na maśle, a następnie wymieszaj z przyprawami i zielną pietruszką.

Krok 2

Napełnij kawałki ciasta, po czym obtocz je w bułce i ułóż w żaroodpornym naczyniu.

Krok 3

Polej śmietanką, posyp tartym serem z bułką. Piecz około 15 minut.

pasibrzuch

Dobra rada:

Aby natka z pietruszki dłużej zachowała świeżość, opłucz ją, ułóż na ręczniku papierowym, włóż do woreczka foliowego i umieśc w lodówce.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Farsz włoski z mięsa - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Farsz włoski z mięsa - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Farsz włoski z mięsa - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Farsz włoski z mięsa - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Farsz włoski z mięsa - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Farsz włoski z mięsa - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Farsz włoski z mięsa - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
  • Farsz włoski z mięsa - zdjęcie użytkownika - zaślepka
>
<

Robienie przetworów jest najprostszym i zdecydowanie najsmaczniejszym sposobem na to, by zachować smaki wiosny, lata i jesieni na dłużej. Można robić setki zdjęć krajobrazów, by cieszyć nimi oko w sezonie zimowym, ale to smaczny posiłek pozwoli w pełni poczuć atmosferę cieplejszych miesięcy.

Czytaj więcej

Cukinia to pyszne warzywo, które zyskało swą popularność ze względu na dostępność i łatwość wykorzystania w kuchni. I choć sezon na cukinie zaczyna się w sierpniu i trwa do końca lata, to jej smakiem możecie delektować się cały rok.

Czytaj więcej