Filety marynowane w maślance przepis – Zobacz na przepisy.pl

Filety marynowane w maślance

Autor: Kasia G.

ratingratingratingratingrating

Oceń pierwszy

0 os.
stopień trudności

łatwe

czas przygotowania
60 min.
ilość porcji
3 os.
Drukuj

7 osób wydrukowało

Pobierz pdf

4 osoby zapisały

Udostępnij

Składniki

3 sztuki

6 łyżek

2 łyżki

3 szczypty

1 sztuka

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Filety przekrawamy w poprzek na cieńsze plastry.

Krok 2

Przyprawę z Fix'a mieszamy z oliwą, maślanką i tymiankiem. Marynatą nacieramy mięso i odstawiamy je na około 45 minut by przeszło przyprawami.

Krok 3

Zamarynowane mięso smażymy w papierowych torebkach wg. wskazań na opakowaniu.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Filety marynowane w maślance - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Filety marynowane w maślance - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Filety marynowane w maślance - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Filety marynowane w maślance - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Filety marynowane w maślance - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Filety marynowane w maślance - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Filety marynowane w maślance - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
>
<

Pytanie o to, jak długo gotować grzyby, pojawia się na wielu forach internetowych. Czas więc na rozwianie wszelkich wątpliwości.

Czytaj więcej

Czy to kalafior? Czy to brokuł? Romanesco jest uznawany za wynik flirtu obu tych warzyw. Czas na kulinarne amory! W końcu Rzym, z którego pochodzi, to idealna sceneria, by się zakochać.

Czytaj więcej