Filety marynowane w maślance przepis – Zobacz na przepisy.pl pixel

Filety marynowane w maślance

Autor: Kasia G.

ratingratingratingratingrating

Oceń pierwszy

0 os.
cookedstopień trudności

łatwe

czas przygotowania
60 min.
ilość porcji
3 os.
Drukuj

7 osób wydrukowało

Pobierz pdf

8 osób zapisało

Udostępnij

Składniki

2 łyżki

3 sztuki

3 szczypty

6 łyżek

1 sztuka

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Filety przekrawamy w poprzek na cieńsze plastry.

Krok 2

Przyprawę z Fix'a mieszamy z oliwą, maślanką i tymiankiem. Marynatą nacieramy mięso i odstawiamy je na około 45 minut by przeszło przyprawami.

Krok 3

Zamarynowane mięso smażymy w papierowych torebkach wg. wskazań na opakowaniu.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Filety marynowane w maślance - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Filety marynowane w maślance - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Filety marynowane w maślance - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Filety marynowane w maślance - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Filety marynowane w maślance - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Filety marynowane w maślance - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Filety marynowane w maślance - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
  • Filety marynowane w maślance - zdjęcie użytkownika - zaślepka
>
<
15 osób ogląda przepis:
Empanadas
czas przygotowania
60 min.
stopień trudności

średnie

Przygotowywanie posiłków przy użyciu pary wodnej to przepis na posiłek idealny. Soczyste mięsa i chrupiące warzywa z pełnią właściwości odżywczych, ale bez zbędnego tłuszczu – to możliwe! I niezwykle proste w wykonaniu. Duże kulinarne doświadczenie nie jest wymagane!

Czytaj więcej

Bananowiec to najprostsze ciasto świata! Przygotowanie tego wypieku jest niezwykle szybkie, a efekty zawsze zachwycają. Próbowaliście kiedyś bananowca? Jeżeli nie, to najwyższa pora, by to zmienić! Chcecie poznać sprawdzony przepis, z pomocą którego przygotujecie ten wypiek?

Czytaj więcej