
Składniki
5 sztuk
2 sztuki
1 sztuka
1 szczypta
1 szczypta
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Kiełbasę pokroić i podsmażyć na margarynie. Zalać wodą i dodać koncentratu.
Krok 2
Pieczarki pokroić i dodać do gotującego się sosu. Ziemniaki lub frytki usmażyć. Do skamu dodac soli i pieprzu. Danie dla ludzi mających mało czasu na posiłek. Smacznego
Przepisy w Waszym wykonaniu
2 osoby oglądają przepis: 
Sałatka z soczewicą i warzywami
15 min.
łatwe
Pełna składników odżywczych i chrupiąca – taka powinna być idealna fasolka szparagowa. Kluczowy okazuje się proces gotowania. Sprawdź nasze porady i ciesz się fasolką w jej najsmaczniejszym wydaniu.
Czytaj więcejSoczysty, orzeźwiający, idealny na lato – taki właśnie jest arbuz! Czy wiesz, jak pokroić arbuza, by nie zrobić zbędnego bałaganu w kuchni? Jest na to, co najmniej kilka sprytnych sposobów.
Czytaj więcej