
Składniki
5 sztuk
2 sztuki
1 sztuka
1 szczypta
1 szczypta
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Kiełbasę pokroić i podsmażyć na margarynie. Zalać wodą i dodać koncentratu.
Krok 2
Pieczarki pokroić i dodać do gotującego się sosu. Ziemniaki lub frytki usmażyć. Do skamu dodac soli i pieprzu. Danie dla ludzi mających mało czasu na posiłek. Smacznego
Przepisy w Waszym wykonaniu

łatwe
Robienie przetworów jest najprostszym i zdecydowanie najsmaczniejszym sposobem na to, by zachować smaki wiosny, lata i jesieni na dłużej. Można robić setki zdjęć krajobrazów, by cieszyć nimi oko w sezonie zimowym, ale to smaczny posiłek pozwoli w pełni poczuć atmosferę cieplejszych miesięcy.
Czytaj więcejCukinia to pyszne warzywo, które zyskało swą popularność ze względu na dostępność i łatwość wykorzystania w kuchni. I choć sezon na cukinie zaczyna się w sierpniu i trwa do końca lata, to jej smakiem możecie delektować się cały rok.
Czytaj więcej