
Składniki
25 gramów
30 gramów
20 gramów
4 sztuki
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Wątróbki pokrój w kawałki, posyp mąką.
Krok 2
Cebulę posiekaj. Dodaj to wątróbek.
Krok 3
Następnie podsmaż na rozgrzanym maśle i podlej wrzącą wodą.
Krok 4
Duś pod przykryciem.
Przepisy w Waszym wykonaniu

łatwe
Przez wielu szefów kuchni zaliczane są do najsmaczniejszych warzyw. Ich delikatny smak i chrupiąca konsystencja doskonale współgrają z wieloma, różnorodnymi produktami. Sprawdźcie, z czym podawać szparagi, by zachwycały najbardziej wybredne podniebienia.
Czytaj więcejJest o nich głośno, gdy tylko pojawiają się na straganach i sklepowych. Trudno im się oprzeć. Brzmi jak opis najnowszej letniej kolekcji ubrań z modowego żurnala? Nic bardziej mylnego! Mowa o truskawach! Lubią wyznaczać trendy – zwłaszcza te kulinarne. Chodzą pogłoski, że prawdziwe z nich kokietki! Jedno jest pewne – swoim urokiem i wdziękiem wypełnią przestrzeń Twojej kuchni.
Czytaj więcej