Gęsia wątróbka duszona przepis – Zobacz na przepisy.pl pixel

Gęsia wątróbka duszona

Autor: pasibrzuch

ratingratingratingratingrating

Oceń pierwszy

heart
6 os.
cookedstopień trudności

średnie

czas przygotowania
60 min.
ilość porcji
4 os.
Drukuj

4 osoby wydrukowały

Pobierz pdf

18 osób zapisało

Udostępnij

Składniki

25 gramów

30 gramów

20 gramów

4 sztuki

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Wątróbki pokrój w kawałki, posyp mąką.

Krok 2

Cebulę posiekaj. Dodaj to wątróbek.

Krok 3

Następnie podsmaż na rozgrzanym maśle i podlej wrzącą wodą.

Krok 4

Duś pod przykryciem.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Gęsia wątróbka duszona - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Gęsia wątróbka duszona - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Gęsia wątróbka duszona - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Gęsia wątróbka duszona - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Gęsia wątróbka duszona - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Gęsia wątróbka duszona - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Gęsia wątróbka duszona - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
  • Gęsia wątróbka duszona - zdjęcie użytkownika - zaślepka
>
<
2 osoby oglądają przepis:
Mizeria z cukinii
czas przygotowania
15 min.
stopień trudności

łatwe

Robienie przetworów jest najprostszym i zdecydowanie najsmaczniejszym sposobem na to, by zachować smaki wiosny, lata i jesieni na dłużej. Można robić setki zdjęć krajobrazów, by cieszyć nimi oko w sezonie zimowym, ale to smaczny posiłek pozwoli w pełni poczuć atmosferę cieplejszych miesięcy.

Czytaj więcej

Cukinia to pyszne warzywo, które zyskało swą popularność ze względu na dostępność i łatwość wykorzystania w kuchni. I choć sezon na cukinie zaczyna się w sierpniu i trwa do końca lata, to jej smakiem możecie delektować się cały rok.

Czytaj więcej