gofry

Autor: Użytkownik Moje Ciasto

ratingratingratingratingrating

Oceń pierwszy

78 os.
stopień trudności

łatwe

czas przygotowania
15 min.
ilość porcji
1 os.
Drukuj

0 osób wydrukowało

Pobierz pdf

1 osoba zapisała

Udostępnij

Składniki

2 sztuki

25 dekagramów

1 szklanka

50 gramów

1 szczypta

125 gramów

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

margarynę rozpóść na ogniu.

Krok 2

jajka, mąkę,cukier i sól wsypać do miski.

Krok 3

margarynę wlać do mleka i dołożyć do ciasta .

Krok 4

wszystko wymiksować mikserem .

Krok 5

i można piec i jeść . smacznego

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • gofry - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • gofry - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • gofry - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • gofry - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • gofry - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • gofry - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • gofry - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
>
<
12 osób ogląda przepis:
Ekspresowe ciasto
czas przygotowania
10 min.
stopień trudności

łatwe

Czy wiesz, że włoska nazwa „zucchini” oznacza małą dynię? Podobnie jak jej duża odmiana, jest bardzo uniwersalnym warzywem. Co zrobić z cukinii w roli głównej?

Czytaj więcej

Słodkie i soczyste owoce, które mogą być składnikiem deserów, ale również wytrawnych dań czy szybkich sałatek. Co zrobić z malin? – zainspiruj się naszymi propozycjami.

Czytaj więcej