Składniki
4 łyżki
1 kilogram
2 łyżki
4 łyżki
4.5 łyżki
5 sztuk
1 sztuka
1 sztuka
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Najpierw myjemy żeberka pod wodą gorącą! Żeberka osuszamy i kroimy na kawałeczki w każdym musi znajdować się kostka.
Krok 2
Wszystkie składniki marynaty mieszamy ze sobą.
Krok 3
Gotujemy żeberka aby były mięciutkie ok 45 min.
Krok 4
Wyjmujemy i zalewamy marynatą nacieramy nią je muszą stać ok 12 godzin.
Krok 5
Po 12 godzinach pieczemy je na grillu. Życzę smacznego. Wspaniale komponują się z sałatką z moich przepisów!
Przepisy w Waszym wykonaniu
łatwe
Bulion grzybowy na borowikach leśnych Knorr
Więcej przepisów z użyciem tego produktuJeszcze kilka lat temu sushi uznawano za egzotyczny przysmak, którego w Polsce skosztować można było tylko w nielicznych restauracjach, specjalizujących się w tej japońskiej potrawie. Z biegiem czasu lokali z sushi pojawiało się coraz więcej, w tym momencie serwowane bywa w licznych food truckach, a apetyczne rolki można zjeść nawet w biegu.
Czytaj więcejNuggetsy to pyszne chrupiące kąski, które w szybki sposób można przygotować w domu. Najlepiej smakują w towarzystwie aromatycznych sosów i frytek. Jesteście ciekawi, jak zrobić domowe nuggetsy? Koniecznie zostańcie z nami i poznajcie kilka wskazówek, które pozwolą Wam cieszyć się smakiem nuggetsów w pysznej panierce.
Czytaj więcej