Grillowane żeberka w miodzie z musztardą
średnie
3 osoby zapisały

Składniki
4 łyżki
1 kilogram
2 łyżki
4 łyżki
4.5 łyżki
5 sztuk
1 sztuka
1 sztuka
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Najpierw myjemy żeberka pod wodą gorącą! Żeberka osuszamy i kroimy na kawałeczki w każdym musi znajdować się kostka.
Krok 2
Wszystkie składniki marynaty mieszamy ze sobą.
Krok 3
Gotujemy żeberka aby były mięciutkie ok 45 min.
Krok 4
Wyjmujemy i zalewamy marynatą nacieramy nią je muszą stać ok 12 godzin.
Krok 5
Po 12 godzinach pieczemy je na grillu. Życzę smacznego. Wspaniale komponują się z sałatką z moich przepisów!
Przepisy w Waszym wykonaniu

łatwe
Bulion grzybowy na borowikach leśnych Knorr
Więcej przepisów z użyciem tego produktuRobienie przetworów jest najprostszym i zdecydowanie najsmaczniejszym sposobem na to, by zachować smaki wiosny, lata i jesieni na dłużej. Można robić setki zdjęć krajobrazów, by cieszyć nimi oko w sezonie zimowym, ale to smaczny posiłek pozwoli w pełni poczuć atmosferę cieplejszych miesięcy.
Czytaj więcejCukinia to pyszne warzywo, które zyskało swą popularność ze względu na dostępność i łatwość wykorzystania w kuchni. I choć sezon na cukinie zaczyna się w sierpniu i trwa do końca lata, to jej smakiem możecie delektować się cały rok.
Czytaj więcej