
Składniki
3 sztuki
6 łyżeczek
6 sztuk
6 plastrów
6 łyżeczek
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
po jednym ziemniaku układamy na kawałku folii aluminiowej , takiej wielkości by zawinąć całego ziemniaka z dodatkami , na ziemniaku układamy łyżeczkę serka fromage oraz cebulę pokrojoną w plastry na to kladziemy pol kosteczki knorra
Krok 2
zawijamy i układamy na grilla , albo jak ja położyłam obok brykietu Smacznego :)
Przepisy w Waszym wykonaniu

łatwe
Przyprawa w Mini kostkach Smażona cebula Knorr
Więcej przepisów z użyciem tego produktuMarynowanie maślaków to doskonała metoda na zrobienie przetworów z leśnych zdobyczy. Grzybki w tej formie zyskują nowe oblicze, wyrazisty smak i niepowtarzalny aromat. Warto więc przygotować je, schować do spiżarni i wyjąć, gdy najdzie Was ochota lub pojawią się niespodziewani goście. Jak zamarynować maślaki? Czy to trudny i długi proces? Przychodzimy z pomocą i odpowiedziami. Zapraszamy!
Czytaj więcejKanie to grzyby słynące ze swojego charakterystycznego kapelusza i delikatnego smaku, który urozmaica wiele potraw. Wykorzystujemy je do przyrządzenia farszu na pierogi, a także traktujemy te leśne przysmaki jako zamiennik mięsa.
Czytaj więcej