GRILLOWANE ZIEMNIORY Z FROMAGE przepis – Zobacz na przepisy.pl pixel

GRILLOWANE ZIEMNIORY Z FROMAGE

Autor: nagazie

ratingratingratingratingrating

Oceń pierwszy

heart
3 os.
cookedstopień trudności

łatwe

czas przygotowania
45 min.
ilość porcji
3 os.
Drukuj

2 osoby wydrukowały

Pobierz pdf

8 osób zapisało

Udostępnij

Składniki

3 sztuki

6 łyżeczek

6 sztuk

6 plastrów

6 łyżeczek

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

po jednym ziemniaku układamy na kawałku folii aluminiowej , takiej wielkości by zawinąć całego ziemniaka z dodatkami , na ziemniaku układamy łyżeczkę serka fromage oraz cebulę pokrojoną w plastry na to kladziemy pol kosteczki knorra

Krok 2

zawijamy i układamy na grilla , albo jak ja położyłam obok brykietu Smacznego :)

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • GRILLOWANE ZIEMNIORY Z FROMAGE - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • GRILLOWANE ZIEMNIORY Z FROMAGE - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • GRILLOWANE ZIEMNIORY Z FROMAGE - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • GRILLOWANE ZIEMNIORY Z FROMAGE - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • GRILLOWANE ZIEMNIORY Z FROMAGE - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • GRILLOWANE ZIEMNIORY Z FROMAGE - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • GRILLOWANE ZIEMNIORY Z FROMAGE - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
  • GRILLOWANE ZIEMNIORY Z FROMAGE - zdjęcie użytkownika - zaślepka
>
<
1 osoba ogląda przepis:
Mieleńce z kukurydzą
czas przygotowania
45 min.
stopień trudności

łatwe

Marynowanie maślaków to doskonała metoda na zrobienie przetworów z leśnych zdobyczy. Grzybki w tej formie zyskują nowe oblicze, wyrazisty smak i niepowtarzalny aromat. Warto więc przygotować je, schować do spiżarni i wyjąć, gdy najdzie Was ochota lub pojawią się niespodziewani goście. Jak zamarynować maślaki? Czy to trudny i długi proces? Przychodzimy z pomocą i odpowiedziami. Zapraszamy!

Czytaj więcej

Kanie to grzyby słynące ze swojego charakterystycznego kapelusza i delikatnego smaku, który urozmaica wiele potraw. Wykorzystujemy je do przyrządzenia farszu na pierogi, a także traktujemy te leśne przysmaki jako zamiennik mięsa.

Czytaj więcej