Indyjski filet przepis – Zobacz na przepisy.pl pixel

Indyjski filet

Autor: garlic

ratingratingratingratingrating

Oceń pierwszy

heart
2 os.
cookedstopień trudności

łatwe

czas przygotowania
45 min.
ilość porcji
2 os.
Drukuj

1 osoba wydrukowała

Pobierz pdf

10 osób zapisało

Udostępnij

Składniki

2 sztuki

1 sztuka

2 łyżki

1 sztuka

0.5 łyżeczki

1 łyżeczka

1 opakowanie

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Cebule i czosnek posiekaj i zeszklij na oliwie.

Krok 2

Po przestudzeniu wymieszaj z jogurtem, curry oraz solą.

Krok 3

Kurczaka pokrój na kosteczkę i włóż do jogurtu na 30 minut.

Krok 4

Po tym czasie kurczaka wrzuć na olej i duś, aż mięso będzie miękkie.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Indyjski filet - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Indyjski filet - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Indyjski filet - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Indyjski filet - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Indyjski filet - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Indyjski filet - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Indyjski filet - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
  • Indyjski filet - zdjęcie użytkownika - zaślepka
>
<

Robienie przetworów jest najprostszym i zdecydowanie najsmaczniejszym sposobem na to, by zachować smaki wiosny, lata i jesieni na dłużej. Można robić setki zdjęć krajobrazów, by cieszyć nimi oko w sezonie zimowym, ale to smaczny posiłek pozwoli w pełni poczuć atmosferę cieplejszych miesięcy.

Czytaj więcej

Cukinia to pyszne warzywo, które zyskało swą popularność ze względu na dostępność i łatwość wykorzystania w kuchni. I choć sezon na cukinie zaczyna się w sierpniu i trwa do końca lata, to jej smakiem możecie delektować się cały rok.

Czytaj więcej