Indyjski filet przepis – Zobacz na przepisy.pl

Indyjski filet

Autor: garlic

ratingratingratingratingrating

Oceń pierwszy

2 os.
stopień trudności

łatwe

czas przygotowania
45 min.
ilość porcji
2 os.
Drukuj

1 osoba wydrukowała

Pobierz pdf

6 osób zapisało

Udostępnij

Składniki

1 sztuka

2 sztuki

1 sztuka

1 opakowanie

1 łyżeczka

0.5 łyżeczki

2 łyżki

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Cebule i czosnek posiekaj i zeszklij na oliwie.

Krok 2

Po przestudzeniu wymieszaj z jogurtem, curry oraz solą.

Krok 3

Kurczaka pokrój na kosteczkę i włóż do jogurtu na 30 minut.

Krok 4

Po tym czasie kurczaka wrzuć na olej i duś, aż mięso będzie miękkie.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Indyjski filet - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Indyjski filet - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Indyjski filet - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Indyjski filet - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Indyjski filet - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Indyjski filet - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Indyjski filet - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
>
<

Dynię z powodzeniem wykorzystuję w różnego rodzaju wypiekach. Dodatek dyni sprawia, że ciasto staje się wilgotne. Amerykanie nie wyobrażają sobie Święta Dziękczynienia bez tradycyjnego ciasta dyniowego pumpkin pie. Sprawdźcie przepis na to ciasto.

Czytaj więcej

Sos pomidorowy nadaje się nie tylko do najbardziej popularnego wariantu z makaronem spaghetti. Świetnie komponuje się z kokardkami, wstążkami, ravioli i tortellini. Doskonały przepis na sos pomidorowy?

Czytaj więcej