Indyjski filet

Autor: garlic

ratingratingratingratingrating

37

2 os.
stopień trudności

łatwe

czas przygotowania
45 min.
ilość porcji
2 os.
Drukuj

0 osób wydrukowało

Pobierz pdf

6 osób zapisało

Udostępnij

Składniki

1 sztuka

2 sztuki

1 sztuka

1 opakowanie

1 łyżeczka

0.5 łyżeczki

2 łyżki

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Cebule i czosnek posiekaj i zeszklij na oliwie.

Krok 2

Po przestudzeniu wymieszaj z jogurtem, curry oraz solą.

Krok 3

Kurczaka pokrój na kosteczkę i włóż do jogurtu na 30 minut.

Krok 4

Po tym czasie kurczaka wrzuć na olej i duś, aż mięso będzie miękkie.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Indyjski filet - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Indyjski filet - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Indyjski filet - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Indyjski filet - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Indyjski filet - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Indyjski filet - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Indyjski filet - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
>
<

Trudno wyobrazić sobie ciepłe miesiące bez soczystych owoców. Co zrobić z truskawek, które najsmaczniejsze są na przełomie wiosny i lata? Przygotowaliśmy dla Ciebie 6 inspiracji, nie tylko na wypieki.

Czytaj więcej

Botwinka, czyli smaczna zupa, której oryginalnego smaku dodają wczesne buraki, to jedno z popularniejszych dań w sezonie wiosenno-letnim. Jest delikatna, ale jednocześnie charakterystyczna. Jak ugotować botwinkę? – przeczytasz w poradniku.

Czytaj więcej