
Składniki
2 sztuki
1 opakowanie
1 szczypta
1 szczypta
5 sztuk
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Banany obierz i zmiksuj z jogurtem.
Krok 2
Następnie dodaj kostki lodu, ponownie zmiksuj.
Krok 3
Dodaj przyprawy tak by napój był ostry. Wymieszaj.
Przepisy w Waszym wykonaniu
średnie
Wiosna i lato to świetny czas na urządzenie grilla. Soczyste żeberka, wyrazista karkówka, ryba z chrupiącą skórką czy podpieczone warzywa i owoce – ich cechą wspólną jest intensywny aromat oraz smak.
Co na grilla? Oto kilka porad.
Mówi się, że jedna jaskółka wiosny nie czyni, ale gdy w ogrodach pojawia się smukły rabarbar, można mieć pewność, że zima odeszła na dobre. Oficjalnie uważany jest za warzywo, lecz doskonale sprawdza się w owocowych kompotach w połączeniu z truskawkami i licznych deserach.
Czytaj więcej