Jaja baciara przepis – Zobacz na przepisy.pl pixel

Jaja baciara

Autor: pasibrzuch

ratingratingratingratingrating

Oceń pierwszy

0 os.
stopień trudności

łatwe

czas przygotowania
15 min.
ilość porcji
2 os.
Drukuj

0 osób wydrukowało

Pobierz pdf

0 osób zapisało

Udostępnij

Składniki

0.2 litra

4 sztuki

2 łyżki

2 łyżki

1 sztuka

2 łyżki

3 sztuki

2 sztuki

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Ugotuj jajka na twardo, a następnie pokrój w ćwiartki i ułóż na talerzu.

Krok 2

Cebulę drobno pokrój, papryki pokrój w kostkę.

Krok 3

Jajka posyp cebulami, papryką i rodzynkami.

Krok 4

Posól i popieprz, a następnie pole śmietaną.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Jaja baciara - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Jaja baciara - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Jaja baciara - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Jaja baciara - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Jaja baciara - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Jaja baciara - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Jaja baciara - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
  • Jaja baciara - zdjęcie użytkownika - zaślepka
>
<

8 marca to doskonała okazja, by przygotować coś pysznego. Do wiosny zostało jeszcze trochę czasu, który warto umilić sobie smacznymi wypiekami. Sprawdź, jakie słodycze na Dzień Kobiet sprawdzą się najlepiej.

Czytaj więcej

Zapiekanki warzywne. To pole do popisu dla każdego: początkującego i doświadczonego kucharza. Ograniczeniem jest tylko nasza wyobraźnia, a więc: do dzieła!

Czytaj więcej