
Składniki
4 łyżki
1 szczypta
0.5 sztuki
0.3 szklanki
10 sztuk
3 łyżeczki
4 łyżeczki
1 sztuka
4 sztuki
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
9 jajek ugotuj na twardo , przepuść przez praskę, wbij surowe jajko.
Krok 2
Sucharki namocz w lekko podgrzanym mleku.Nie odsączaj, dodaj do jajek.
Krok 3
Paprykę umyj, oczyść z gniazd nasiennych i pokrój w kostkę, dodaj pozostałe składniki i wymieszaj z masą jajeczną.
Krok 4
Dopraw skruszoną Mini kostką Czosnek Knorr.
Krok 5
Uformuj hamburgery.
Krok 6
Smaż z obu stron po kilka minut na rozgrzanym oleju.
Przepisy w Waszym wykonaniu

łatwe
Przyprawa w Mini kostkach Czosnek Knorr
Więcej przepisów z użyciem tego produktuNie wiesz, z czym jeść bób? Możliwości jest wiele. Warto z nich korzystać, bo młody bób to prawdziwy przysmak. Bez względu czy podacie go w sałatce czy wykorzystacie do ugotowania zupy, nie pożałujecie decyzji o włożeniu go do sklepowego koszyka. Zacznijmy jednak od postaw. Ustalmy, jak jeść bób oraz jak go podawać. Ze skórką czy bez? W jakiej wersji smakuje lepiej?
Czytaj więcejRobienie przetworów jest najprostszym i zdecydowanie najsmaczniejszym sposobem na to, by zachować smaki wiosny, lata i jesieni na dłużej. Można robić setki zdjęć krajobrazów, by cieszyć nimi oko w sezonie zimowym, ale to smaczny posiłek pozwoli w pełni poczuć atmosferę cieplejszych miesięcy. Przygotowanie słoików ze smakowitą zawartością musi obejmować patenty, które pozwolą zachować świeżość przetworów. Jednym z najmniej kłopotliwych sposobów jest pasteryzowanie słoików w piekarniku. Unikniecie dużego zamieszania w kuchni, które często łączy się z pasteryzacją na mokro. Przedstawiamy kilka wskazówek, które wyjaśnią, na czym dokładnie polega wekowanie w piekarniku i czym charakteryzuje się pasteryzacja na sucho.
Czytaj więcej