
Składniki
null
1 opakowanie
8 sztuk
2 łyżki
1 pęczek
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Jajka rozmąć w misce, a następnie przypraw.
Krok 2
Masło stop na patelni.
Krok 3
Wlej jajka i usmaż jajecznicę.
Krok 4
Osączony ser pokrój w kostkę, dodaj do jajecznicy i lekko wymieszaj. Posyp szczypiorkiem
Przepisy w Waszym wykonaniu

średnie
Robienie przetworów jest najprostszym i zdecydowanie najsmaczniejszym sposobem na to, by zachować smaki wiosny, lata i jesieni na dłużej. Można robić setki zdjęć krajobrazów, by cieszyć nimi oko w sezonie zimowym, ale to smaczny posiłek pozwoli w pełni poczuć atmosferę cieplejszych miesięcy.
Czytaj więcejCukinia to pyszne warzywo, które zyskało swą popularność ze względu na dostępność i łatwość wykorzystania w kuchni. I choć sezon na cukinie zaczyna się w sierpniu i trwa do końca lata, to jej smakiem możecie delektować się cały rok.
Czytaj więcej