Jajecznica pasterska przepis – Zobacz na przepisy.pl pixel

Jajecznica pasterska

Autor: pasibrzuch

ratingratingratingratingrating

Oceń pierwszy

heart
3 os.
cookedstopień trudności

łatwe

czas przygotowania
15 min.
ilość porcji
3 os.
Drukuj

0 osób wydrukowało

Pobierz pdf

8 osób zapisało

Udostępnij

Składniki

null

1 opakowanie

8 sztuk

2 łyżki

1 pęczek

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Jajka rozmąć w misce, a następnie przypraw.

Krok 2

Masło stop na patelni.

Krok 3

Wlej jajka i usmaż jajecznicę.

Krok 4

Osączony ser pokrój w kostkę, dodaj do jajecznicy i lekko wymieszaj. Posyp szczypiorkiem

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Jajecznica pasterska - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Jajecznica pasterska - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Jajecznica pasterska - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Jajecznica pasterska - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Jajecznica pasterska - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Jajecznica pasterska - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Jajecznica pasterska - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
  • Jajecznica pasterska - zdjęcie użytkownika - zaślepka
>
<

Marynowanie maślaków to doskonała metoda na zrobienie przetworów z leśnych zdobyczy. Grzybki w tej formie zyskują nowe oblicze, wyrazisty smak i niepowtarzalny aromat. Warto więc przygotować je, schować do spiżarni i wyjąć, gdy najdzie Was ochota lub pojawią się niespodziewani goście. Jak zamarynować maślaki? Czy to trudny i długi proces? Przychodzimy z pomocą i odpowiedziami. Zapraszamy!

Czytaj więcej

Kanie to grzyby słynące ze swojego charakterystycznego kapelusza i delikatnego smaku, który urozmaica wiele potraw. Wykorzystujemy je do przyrządzenia farszu na pierogi, a także traktujemy te leśne przysmaki jako zamiennik mięsa.

Czytaj więcej