
Składniki
null
1 opakowanie
8 sztuk
2 łyżki
1 pęczek
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Jajka rozmąć w misce, a następnie przypraw.
Krok 2
Masło stop na patelni.
Krok 3
Wlej jajka i usmaż jajecznicę.
Krok 4
Osączony ser pokrój w kostkę, dodaj do jajecznicy i lekko wymieszaj. Posyp szczypiorkiem
Przepisy w Waszym wykonaniu

łatwe
Marynowanie maślaków to doskonała metoda na zrobienie przetworów z leśnych zdobyczy. Grzybki w tej formie zyskują nowe oblicze, wyrazisty smak i niepowtarzalny aromat. Warto więc przygotować je, schować do spiżarni i wyjąć, gdy najdzie Was ochota lub pojawią się niespodziewani goście. Jak zamarynować maślaki? Czy to trudny i długi proces? Przychodzimy z pomocą i odpowiedziami. Zapraszamy!
Czytaj więcejKanie to grzyby słynące ze swojego charakterystycznego kapelusza i delikatnego smaku, który urozmaica wiele potraw. Wykorzystujemy je do przyrządzenia farszu na pierogi, a także traktujemy te leśne przysmaki jako zamiennik mięsa.
Czytaj więcej