Jajka rzeżuchowce przepis – Zobacz na przepisy.pl pixel

Jajka rzeżuchowce

Autor: pacpaw

ratingratingratingratingrating

Oceń pierwszy

2 os.
cookedstopień trudności

łatwe

czas przygotowania
15 min.
ilość porcji
2 os.
Drukuj

0 osób wydrukowało

Pobierz pdf

0 osób zapisało

Udostępnij

Składniki

4 sztuki

3 łyżki

1 łyżeczka

1 szczypta

1 szczypta

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Ugotowane jajka rozcinamy po połowie, delikatnie wyjmujemy żółtka i przekładamy do oddzielnej miseczki.

Krok 2

Do żółtek dodajemy majonez, rzeżuchę, sól,pieprz i całość ugniatamy na jednolitą masę.

Krok 3

Następnie taką pastą faszerujemy jajka.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Jajka rzeżuchowce - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Jajka rzeżuchowce - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Jajka rzeżuchowce - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Jajka rzeżuchowce - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Jajka rzeżuchowce - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Jajka rzeżuchowce - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Jajka rzeżuchowce - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
  • Jajka rzeżuchowce - zdjęcie użytkownika - zaślepka
>
<
1 osoba ogląda przepis:
Placuszki z cukinii
czas przygotowania
25 min.
stopień trudności

łatwe

Słodkie i soczyste owoce, które mogą być składnikiem deserów, ale również wytrawnych dań czy szybkich sałatek. Co zrobić z malin? – zainspiruj się naszymi propozycjami.

Czytaj więcej

Pytanie o to, jak długo gotować grzyby, pojawia się na wielu forach internetowych. Czas więc na rozwianie wszelkich wątpliwości.

Czytaj więcej