Jajka rzeżuchowce

Autor: pacpaw pacpaw

ratingratingratingratingrating

Oceń pierwszy

2 os.
stopień trudności

łatwe

czas przygotowania
15 min.
ilość porcji
2 os.
Drukuj

0 osób wydrukowało

Pobierz pdf

0 osób zapisało

Udostępnij

Składniki

4 sztuki

1 szczypta

1 szczypta

3 łyżki

Zaznacz co najmniej 1 składnik, by skorzystać z funkcji

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Ugotowane jajka rozcinamy po połowie, delikatnie wyjmujemy żółtka i przekładamy do oddzielnej miseczki.

Krok 2

Do żółtek dodajemy majonez, rzeżuchę, sól,pieprz i całość ugniatamy na jednolitą masę.

Krok 3

Następnie taką pastą faszerujemy jajka.

0

Opinie o przepisie

Majonez Hellmann's Oryginalny

Więcej przepisów z użyciem tego produktu
Majonez Hellmann's Oryginalny

Zastanawiasz się, co podać gościom na przyjęciu karnawałowym? Dobrym wyborem będą smaczne i różnorodne przekąski, ale również sałatki.

Czytaj więcej

Faworki, zwane także chrustem, to kruche ciasteczka, smażone przede wszystkim w okresie karnawału i na Tłusty Czwartek. Jak zrobić faworki: słodkie, delikatne i chrupiące? Sprawdź nasze porady.

Czytaj więcej