
Składniki
1 łyżka
1 szczypta
0.5 szklanki
0.5 pęczka
8 sztuk
0.5 łyżeczki
null
1 łyżka
0.5 pęczka
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Jajka ugotuj na twardo, przekrój na pół, żółtka wyjmij.
Krok 3
Wypukłą część połówek jajek posmaruj majonezem i obtocz w posiekanych listkach rzeżuchy.
Krok 4
Z masy żółtkowej uformuj kulki i włóż je w zagłębienia jajek. Udekoruj rzeżuchą.
Krok 2
Rozgnieć widelcem, wymieszaj z posiekanym szczypiorkiem i koperkiem. Dodaj śmietanę i musztardę. Dopraw pieprzem i Delikatem Knorr.
Przepisy w Waszym wykonaniu

łatwe
Delikat przyprawa uniwersalna Knorr
Więcej przepisów z użyciem tego produktuRobienie przetworów jest najprostszym i zdecydowanie najsmaczniejszym sposobem na to, by zachować smaki wiosny, lata i jesieni na dłużej. Można robić setki zdjęć krajobrazów, by cieszyć nimi oko w sezonie zimowym, ale to smaczny posiłek pozwoli w pełni poczuć atmosferę cieplejszych miesięcy.
Czytaj więcejCukinia to pyszne warzywo, które zyskało swą popularność ze względu na dostępność i łatwość wykorzystania w kuchni. I choć sezon na cukinie zaczyna się w sierpniu i trwa do końca lata, to jej smakiem możecie delektować się cały rok.
Czytaj więcej