Japoński rosół z kury przepis – Zobacz na przepisy.pl pixel

Japoński rosół z kury

Autor: pasibrzuch

ratingratingratingratingrating

Oceń pierwszy

heart
3 os.
cookedstopień trudności

łatwe

czas przygotowania
15 min.
ilość porcji
4 os.
Drukuj

5 osób wydrukowało

Pobierz pdf

12 osób zapisało

Udostępnij

Składniki

0.5 szklanki

2 łyżeczki

1 szklanka

3 szklanki

4 plastry

300 gramów

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Mięso kurczaka pokrój w cienkie słupki, włóż do rondla, zalej rosołem Knorr i ugotuj.

Krok 2

Pieczarki pokrój w kostkę.

Krok 3

Po 5 minutach gotowanie mięsa dodaj pieczarki, makaron i sos sojowy.

Krok 4

Rosół przelej do wazy.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Japoński rosół z kury - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Japoński rosół z kury - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Japoński rosół z kury - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Japoński rosół z kury - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Japoński rosół z kury - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Japoński rosół z kury - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Japoński rosół z kury - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
  • Japoński rosół z kury - zdjęcie użytkownika - zaślepka
>
<
1 osoba ogląda przepis:
Zapiekana mozzarella
czas przygotowania
30 min.
stopień trudności

średnie

Robienie przetworów jest najprostszym i zdecydowanie najsmaczniejszym sposobem na to, by zachować smaki wiosny, lata i jesieni na dłużej. Można robić setki zdjęć krajobrazów, by cieszyć nimi oko w sezonie zimowym, ale to smaczny posiłek pozwoli w pełni poczuć atmosferę cieplejszych miesięcy.

Czytaj więcej

Cukinia to pyszne warzywo, które zyskało swą popularność ze względu na dostępność i łatwość wykorzystania w kuchni. I choć sezon na cukinie zaczyna się w sierpniu i trwa do końca lata, to jej smakiem możecie delektować się cały rok.

Czytaj więcej