
Składniki
0.5 szklanki
2 łyżeczki
1 szklanka
3 szklanki
4 plastry
300 gramów
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Mięso kurczaka pokrój w cienkie słupki, włóż do rondla, zalej rosołem Knorr i ugotuj.
Krok 2
Pieczarki pokrój w kostkę.
Krok 3
Po 5 minutach gotowanie mięsa dodaj pieczarki, makaron i sos sojowy.
Krok 4
Rosół przelej do wazy.
Przepisy w Waszym wykonaniu

łatwe
Podobne przepisy
Dzisiaj zabieramy się za grillowanie najszlachetniejszych kawałków wołowiny – steków. Jak je przygotować, jak sprawdzić stopień wysmażenia i czym się różni t-bone od rostbefu – o tym przeczytacie w moim nowym wpisie. Po pierwsze – steki grillujemy na dobrze rozgrzanym grillu, bez przykrycia. Wysoka temperatura sprawia, że białko na powierzchni mięsa szybko się ścina i zabezpiecza stek przed utratą soków.
Czytaj więcejW sezonie na świeże warzywa zastanawiacie się, jak przygotować białe szparagi, żeby cieszyć się ich wykwintnym smakiem i luksusowym charakterem? Sprawdźcie, jak przyrządzić białe szparagi, żeby rozpływały się w ustach.
Czytaj więcej