
Składniki
2 sztuki
2 sztuki
1 sztuka
2 sztuki
1 szklanka
2 łyżeczki
1 łyżeczka
1 szczypta
1 szczypta
1 szczypta
1 sztuka
1 sztuka
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Warzywa umyć,obrać i pokroić w słupki.Gotować warzywa z bulionetką drobiową.Umyty pęczak,ugotować w osolonej wodzie.Do zupy dodać pesto oraz przyprawy w tym mini kosteczkę pietruszka.Podawać z kaszą oraz pokrojoną zieleniną.

Dobra rada:
Aby natka z pietruszki dłużej zachowała świeżość, opłucz ją, ułóż na ręczniku papierowym, włóż do woreczka foliowego i umieśc w lodówce.
Przepisy w Waszym wykonaniu

łatwe
Robienie przetworów jest najprostszym i zdecydowanie najsmaczniejszym sposobem na to, by zachować smaki wiosny, lata i jesieni na dłużej. Można robić setki zdjęć krajobrazów, by cieszyć nimi oko w sezonie zimowym, ale to smaczny posiłek pozwoli w pełni poczuć atmosferę cieplejszych miesięcy.
Czytaj więcejCukinia to pyszne warzywo, które zyskało swą popularność ze względu na dostępność i łatwość wykorzystania w kuchni. I choć sezon na cukinie zaczyna się w sierpniu i trwa do końca lata, to jej smakiem możecie delektować się cały rok.
Czytaj więcej