Rosół z łososia wędzonego z listkami fenkułu przepis – Zobacz na przepisy.pl pixel

Rosół z łososia wędzonego z listkami fenkułu

Autor: Dorota Wdowińska-Rozbicka

ratingratingratingratingrating

Oceń pierwszy

heart
6 os.
cookedstopień trudności

łatwe

czas przygotowania
45 min.
ilość porcji
4 os.
Drukuj

4 osoby wydrukowały

Pobierz pdf

13 osób zapisało

Udostępnij

Składniki

1 sztuka

0.25 pęczka

1 sztuka

20 dekagramów

1 sztuka

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Do garnka wkładamy łososia, włoszczyznę i bouquet garni a także mini kostki Knorr i gotujemy ok 30 minut.

Krok 2

Przecedzamy zupę.

Krok 3

Dodajemy posiekany koper włoski.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Rosół z łososia wędzonego z listkami fenkułu - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Rosół z łososia wędzonego z listkami fenkułu - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Rosół z łososia wędzonego z listkami fenkułu - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Rosół z łososia wędzonego z listkami fenkułu - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Rosół z łososia wędzonego z listkami fenkułu - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Rosół z łososia wędzonego z listkami fenkułu - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Rosół z łososia wędzonego z listkami fenkułu - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
  • Rosół z łososia wędzonego z listkami fenkułu - zdjęcie użytkownika - zaślepka
>
<
1 osoba ogląda przepis:
Rosół królewski
czas przygotowania
60 min.
stopień trudności

średnie

Dobry przepis na ciasto naleśnikowe powinien znaleźć się w notatniku każdego kucharza. Dzięki niemu możliwe jest zrobienie nie tylko ulubionych placków z owocami, które wyśmienicie smakują podczas podwieczorku, ale także przygotowanie krokietów. Nie powinny kojarzyć się wyłącznie z przyjęciami weselnymi! Jak zrobić naleśniki na krokiety? To proste, pod warunkiem, że przestrzega się podstawowych zasad kuchennych..

Czytaj więcej

Suszone grzyby są dobrze wszystkim znanym przysmakiem, który często pojawia się w naszych jadłospisach. Nie wyobrażamy sobie aromatycznych zup, sosów oraz pierogów bez tych leśnych specjałów. Aby grzyby suszone nadawały się do spożycia i zachwycały smakiem, warto zgłębić wiedzę na temat moczenia ich w wodzie i mleku. Jak to zrobić? Ile czasu moczyć grzyby suszone? Jeżeli poszukujecie sprawdzonych porad na ten temat, to koniecznie zostańcie z nami. Zapraszamy!

Czytaj więcej