Rosół z łososia wędzonego z listkami fenkułu
łatwe
13 osób zapisało

Składniki
1 sztuka
0.25 pęczka
1 sztuka
20 dekagramów
1 sztuka
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Do garnka wkładamy łososia, włoszczyznę i bouquet garni a także mini kostki Knorr i gotujemy ok 30 minut.
Krok 2
Przecedzamy zupę.
Krok 3
Dodajemy posiekany koper włoski.
Przepisy w Waszym wykonaniu

łatwe
Przyprawa w Mini kostkach Smażona cebula Knorr
Więcej przepisów z użyciem tego produktuDzisiaj zabieramy się za grillowanie najszlachetniejszych kawałków wołowiny – steków. Jak je przygotować, jak sprawdzić stopień wysmażenia i czym się różni t-bone od rostbefu – o tym przeczytacie w moim nowym wpisie. Po pierwsze – steki grillujemy na dobrze rozgrzanym grillu, bez przykrycia. Wysoka temperatura sprawia, że białko na powierzchni mięsa szybko się ścina i zabezpiecza stek przed utratą soków.
Czytaj więcejW sezonie na świeże warzywa zastanawiacie się, jak przygotować białe szparagi, żeby cieszyć się ich wykwintnym smakiem i luksusowym charakterem? Sprawdźcie, jak przyrządzić białe szparagi, żeby rozpływały się w ustach.
Czytaj więcej