Rosół z łososia wędzonego z listkami fenkułu

Autor: Dorota Wdowińska-Rozbicka

ratingratingratingratingrating

Oceń pierwszy

6 os.
stopień trudności

łatwe

czas przygotowania
45 min.
ilość porcji
4 os.
Drukuj

3 osoby wydrukowały

Pobierz pdf

7 osób zapisało

Udostępnij

Składniki

20 dekagramów

1 sztuka

1 sztuka

1 sztuka

0.25 pęczka

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Do garnka wkładamy łososia, włoszczyznę i bouquet garni a także mini kostki Knorr i gotujemy ok 30 minut.

Krok 2

Przecedzamy zupę.

Krok 3

Dodajemy posiekany koper włoski.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Rosół z łososia wędzonego z listkami fenkułu - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Rosół z łososia wędzonego z listkami fenkułu - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Rosół z łososia wędzonego z listkami fenkułu - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Rosół z łososia wędzonego z listkami fenkułu - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Rosół z łososia wędzonego z listkami fenkułu - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Rosół z łososia wędzonego z listkami fenkułu - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Rosół z łososia wędzonego z listkami fenkułu - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
>
<

Czy wiesz, że włoska nazwa „zucchini” oznacza małą dynię? Podobnie jak jej duża odmiana, jest bardzo uniwersalnym warzywem. Co zrobić z cukinii w roli głównej?

Czytaj więcej

Słodkie i soczyste owoce, które mogą być składnikiem deserów, ale również wytrawnych dań czy szybkich sałatek. Co zrobić z malin? – zainspiruj się naszymi propozycjami.

Czytaj więcej