Rosół z łososia wędzonego z listkami fenkułu przepis – Zobacz na przepisy.pl pixel

Rosół z łososia wędzonego z listkami fenkułu

Autor: Dorota Wdowińska-Rozbicka

ratingratingratingratingrating

Oceń pierwszy

heart
6 os.
cookedstopień trudności

łatwe

czas przygotowania
45 min.
ilość porcji
4 os.
Drukuj

4 osoby wydrukowały

Pobierz pdf

13 osób zapisało

Udostępnij

Składniki

1 sztuka

0.25 pęczka

1 sztuka

20 dekagramów

1 sztuka

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Do garnka wkładamy łososia, włoszczyznę i bouquet garni a także mini kostki Knorr i gotujemy ok 30 minut.

Krok 2

Przecedzamy zupę.

Krok 3

Dodajemy posiekany koper włoski.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Rosół z łososia wędzonego z listkami fenkułu - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Rosół z łososia wędzonego z listkami fenkułu - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Rosół z łososia wędzonego z listkami fenkułu - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Rosół z łososia wędzonego z listkami fenkułu - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Rosół z łososia wędzonego z listkami fenkułu - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Rosół z łososia wędzonego z listkami fenkułu - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Rosół z łososia wędzonego z listkami fenkułu - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
  • Rosół z łososia wędzonego z listkami fenkułu - zdjęcie użytkownika - zaślepka
>
<
1 osoba ogląda przepis:
Rosół z kury
czas przygotowania
90 min.
stopień trudności

łatwe

Dzisiaj zabieramy się za grillowanie najszlachetniejszych kawałków wołowiny – steków. Jak je przygotować, jak sprawdzić stopień wysmażenia i czym się różni t-bone od rostbefu – o tym przeczytacie w moim nowym wpisie. Po pierwsze – steki grillujemy na dobrze rozgrzanym grillu, bez przykrycia. Wysoka temperatura sprawia, że białko na powierzchni mięsa szybko się ścina i zabezpiecza stek przed utratą soków.

Czytaj więcej

W sezonie na świeże warzywa zastanawiacie się, jak przygotować białe szparagi, żeby cieszyć się ich wykwintnym smakiem i luksusowym charakterem? Sprawdźcie, jak przyrządzić białe szparagi, żeby rozpływały się w ustach.

Czytaj więcej