Jogurtowe placki z jabłkami

Autor: Grace w kuchni

ratingratingratingratingrating

Oceń pierwszy

1 os.
stopień trudności

łatwe

czas przygotowania
15 min.
ilość porcji
2 os.
Drukuj

2 osoby wydrukowały

Pobierz pdf

2 osoby zapisały

Udostępnij

Składniki

2 sztuki

1 łyżeczka

1 łyżka

1 opakowanie

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Jabłka pokroić w duże kawałki. Wymieszać z fixem i jogurtem.

Krok 2

Smażyć małe placki na rozgrzanym oleju.

Krok 3

Posypać cynamonem i podawać zarówno na ciepło jak i gorąco.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Jogurtowe placki z jabłkami - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Jogurtowe placki z jabłkami - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Jogurtowe placki z jabłkami - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Jogurtowe placki z jabłkami - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Jogurtowe placki z jabłkami - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Jogurtowe placki z jabłkami - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Jogurtowe placki z jabłkami - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
>
<

Czy wiesz, że włoska nazwa „zucchini” oznacza małą dynię? Podobnie jak jej duża odmiana, jest bardzo uniwersalnym warzywem. Co zrobić z cukinii w roli głównej?

Czytaj więcej

Słodkie i soczyste owoce, które mogą być składnikiem deserów, ale również wytrawnych dań czy szybkich sałatek. Co zrobić z malin? – zainspiruj się naszymi propozycjami.

Czytaj więcej