Kanapki z szynką i majonezem przepis – Zobacz na przepisy.pl pixel

Kanapki z szynką i majonezem

Autor: pasibrzuch

ratingratingratingratingrating

Oceń pierwszy

heart
1 os.
cookedstopień trudności

łatwe

czas przygotowania
30 min.
ilość porcji
5 os.
Drukuj

1 osoba wydrukowała

Pobierz pdf

11 osób zapisało

Udostępnij

Składniki

2 sztuki

200 gramów

2 sztuki

4 łyżki

4 sztuki

5 sztuk

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Jajka ugotuj na twardo.

Krok 2

Szynkę, jajka, pieczarki i korniszony posiekaj na drobne kawałki.

Krok 3

Dodaj 2-3 łyżki majonezy, dopraw i wymieszaj.

Krok 4

Kromki pieczywa posmaruj masą, ułóż na tacy i udekoruj odrobiną majonezu.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Kanapki z szynką i majonezem - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Kanapki z szynką i majonezem - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Kanapki z szynką i majonezem - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Kanapki z szynką i majonezem - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Kanapki z szynką i majonezem - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Kanapki z szynką i majonezem - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Kanapki z szynką i majonezem - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
  • Kanapki z szynką i majonezem - zdjęcie użytkownika - zaślepka
>
<
2 osoby oglądają przepis:
Kanapki z twarożkiem
czas przygotowania
15 min.
stopień trudności

łatwe

Robienie przetworów jest najprostszym i zdecydowanie najsmaczniejszym sposobem na to, by zachować smaki wiosny, lata i jesieni na dłużej. Można robić setki zdjęć krajobrazów, by cieszyć nimi oko w sezonie zimowym, ale to smaczny posiłek pozwoli w pełni poczuć atmosferę cieplejszych miesięcy. Przygotowanie słoików ze smakowitą zawartością musi obejmować patenty, które pozwolą zachować świeżość przetworów. Jednym z najmniej kłopotliwych sposobów jest pasteryzowanie słoików w piekarniku. Unikniecie dużego zamieszania w kuchni, które często łączy się z pasteryzacją na mokro. Przedstawiamy kilka wskazówek, które wyjaśnią, na czym dokładnie polega wekowanie w piekarniku i czym charakteryzuje się pasteryzacja na sucho.

Czytaj więcej

Rosół uważany jest za jedną z najszlachetniejszych zup. Pojawia się na stołach w czasie ważnych uroczystości. Rozgrzewa w najchłodniejsze dni i zachwyca wyjątkowym smakiem. W kuchni okazuje się niezastąpiony jako baza dla innych zup i potraw. Aromatyczny, klarowny, o głębokim smaku – wyjaśniamy, jak zrobić rosół krok po kroku.

Czytaj więcej