Kanapki z szynką i majonezem przepis – Zobacz na przepisy.pl pixel

Kanapki z szynką i majonezem

Autor: pasibrzuch

ratingratingratingratingrating

Oceń pierwszy

heart
1 os.
cookedstopień trudności

łatwe

czas przygotowania
30 min.
ilość porcji
5 os.
Drukuj

1 osoba wydrukowała

Pobierz pdf

11 osób zapisało

Udostępnij

Składniki

2 sztuki

200 gramów

2 sztuki

4 łyżki

4 sztuki

5 sztuk

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Jajka ugotuj na twardo.

Krok 2

Szynkę, jajka, pieczarki i korniszony posiekaj na drobne kawałki.

Krok 3

Dodaj 2-3 łyżki majonezy, dopraw i wymieszaj.

Krok 4

Kromki pieczywa posmaruj masą, ułóż na tacy i udekoruj odrobiną majonezu.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Kanapki z szynką i majonezem - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Kanapki z szynką i majonezem - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Kanapki z szynką i majonezem - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Kanapki z szynką i majonezem - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Kanapki z szynką i majonezem - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Kanapki z szynką i majonezem - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Kanapki z szynką i majonezem - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
  • Kanapki z szynką i majonezem - zdjęcie użytkownika - zaślepka
>
<

Dzisiaj zabieramy się za grillowanie najszlachetniejszych kawałków wołowiny – steków. Jak je przygotować, jak sprawdzić stopień wysmażenia i czym się różni t-bone od rostbefu – o tym przeczytacie w moim nowym wpisie. Po pierwsze – steki grillujemy na dobrze rozgrzanym grillu, bez przykrycia. Wysoka temperatura sprawia, że białko na powierzchni mięsa szybko się ścina i zabezpiecza stek przed utratą soków.

Czytaj więcej

W sezonie na świeże warzywa zastanawiacie się, jak przygotować białe szparagi, żeby cieszyć się ich wykwintnym smakiem i luksusowym charakterem? Sprawdźcie, jak przyrządzić białe szparagi, żeby rozpływały się w ustach.

Czytaj więcej