Kanapki z szynką i majonezem

Autor: pasibrzuch

ratingratingratingratingrating

Oceń pierwszy

1 os.
stopień trudności

łatwe

czas przygotowania
30 min.
ilość porcji
5 os.
Drukuj

1 osoba wydrukowała

Pobierz pdf

7 osób zapisało

Udostępnij

Składniki

2 sztuki

200 gramów

2 sztuki

4 łyżki

4 sztuki

5 sztuk

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Jajka ugotuj na twardo.

Krok 2

Szynkę, jajka, pieczarki i korniszony posiekaj na drobne kawałki.

Krok 3

Dodaj 2-3 łyżki majonezy, dopraw i wymieszaj.

Krok 4

Kromki pieczywa posmaruj masą, ułóż na tacy i udekoruj odrobiną majonezu.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Kanapki z szynką i majonezem - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Kanapki z szynką i majonezem - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Kanapki z szynką i majonezem - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Kanapki z szynką i majonezem - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Kanapki z szynką i majonezem - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Kanapki z szynką i majonezem - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Kanapki z szynką i majonezem - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
>
<

Słodkie i soczyste owoce, które mogą być składnikiem deserów, ale również wytrawnych dań czy szybkich sałatek. Co zrobić z malin? – zainspiruj się naszymi propozycjami.

Czytaj więcej

Francuskie, filo czy kruche? W formie tarty lub quiche? Ciasto na słono może mieć wiele postaci. Dodaje się do niego warzywa, sery, mięso, zioła. Skorzystaj z naszych porad i uruchom kulinarną fantazję, tworząc pyszne słone wypieki dla bliskich.

Czytaj więcej