Kanapki z szynką i majonezem przepis – Zobacz na przepisy.pl pixel

Kanapki z szynką i majonezem

Autor: pasibrzuch

ratingratingratingratingrating

Oceń pierwszy

heart
1 os.
cookedstopień trudności

łatwe

czas przygotowania
30 min.
ilość porcji
5 os.
Drukuj

1 osoba wydrukowała

Pobierz pdf

11 osób zapisało

Udostępnij

Składniki

2 sztuki

200 gramów

2 sztuki

4 łyżki

4 sztuki

5 sztuk

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Jajka ugotuj na twardo.

Krok 2

Szynkę, jajka, pieczarki i korniszony posiekaj na drobne kawałki.

Krok 3

Dodaj 2-3 łyżki majonezy, dopraw i wymieszaj.

Krok 4

Kromki pieczywa posmaruj masą, ułóż na tacy i udekoruj odrobiną majonezu.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Kanapki z szynką i majonezem - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Kanapki z szynką i majonezem - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Kanapki z szynką i majonezem - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Kanapki z szynką i majonezem - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Kanapki z szynką i majonezem - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Kanapki z szynką i majonezem - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Kanapki z szynką i majonezem - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
  • Kanapki z szynką i majonezem - zdjęcie użytkownika - zaślepka
>
<
4 osoby oglądają przepis:
Tort lalka Barbie
czas przygotowania
90 min.
stopień trudności

średnie

Marynowanie maślaków to doskonała metoda na zrobienie przetworów z leśnych zdobyczy. Grzybki w tej formie zyskują nowe oblicze, wyrazisty smak i niepowtarzalny aromat. Warto więc przygotować je, schować do spiżarni i wyjąć, gdy najdzie Was ochota lub pojawią się niespodziewani goście. Jak zamarynować maślaki? Czy to trudny i długi proces? Przychodzimy z pomocą i odpowiedziami. Zapraszamy!

Czytaj więcej

Kanie to grzyby słynące ze swojego charakterystycznego kapelusza i delikatnego smaku, który urozmaica wiele potraw. Wykorzystujemy je do przyrządzenia farszu na pierogi, a także traktujemy te leśne przysmaki jako zamiennik mięsa.

Czytaj więcej