PRZEPISY.PL

Kapusta czerwona

  • 0
  • 6
  • Łatwe
  • 0
4
osoby dodały do Mniamlisty

Składniki

  • cebula1 szt
  • pieprz
  • sól
  • czerwone wino1 szklanka
  • boczek100 g
  • sok z cytryny4 łyżki
  • czerwona kapusta1 szt
    • Krok 1

      Poszatkuj kapustę, a następnie ugotuj ją na półmiękko.
    • Krok 2

      Boczek pokrój i podsmaż wraz z pokrojoną w kostkę cebulą.
    • Krok 3

      Kapustę przecedź, lekko skrop sokiem z cytryny i wymieszaj wszystkie składniki.
    • Krok 4

      Dopraw solą i pieprzem i duś jeszcze przez chwilę.

    Komentarze (0)

    Podobne przepisy:

    28
    osób dodało do Mniamlisty
    45''
    4
    Łatwe
    219
    osób dodało do Mniamlisty
    45''
    4
    Łatwe
    9
    osób dodało do Mniamlisty
    45''
    5
    Łatwe
    155
    osób dodało do Mniamlisty
    45''
    4
    Łatwe