
Składniki
null
null
1 kilogram
6 plastrów
1.5 kilograma
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Doprawiony karczek włóż do brytfanny, a następnie obłóż go wokoło odciśniętą kapustą kiszoną.
Krok 2
Na wierzchu połóż plastry ananasa.
Krok 3
Piecz w piekarniku 30 minut w temperaturze 200 stopni.
Przepisy w Waszym wykonaniu

łatwe
Robienie przetworów jest najprostszym i zdecydowanie najsmaczniejszym sposobem na to, by zachować smaki wiosny, lata i jesieni na dłużej. Można robić setki zdjęć krajobrazów, by cieszyć nimi oko w sezonie zimowym, ale to smaczny posiłek pozwoli w pełni poczuć atmosferę cieplejszych miesięcy.
Czytaj więcejCukinia to pyszne warzywo, które zyskało swą popularność ze względu na dostępność i łatwość wykorzystania w kuchni. I choć sezon na cukinie zaczyna się w sierpniu i trwa do końca lata, to jej smakiem możecie delektować się cały rok.
Czytaj więcej